mandag 22. mars 2021

Små takrenner

På denne siden får du hjelp til å finne den Plastmo takrenneløsning som passer best til ditt hus, garasje, carport eller utestue. Plast Takrenner har gjennom mange år vært populære fordi de år etter år beholder det samme flotte utseende. De tåler godt både luftforurensning, solens .

Hvert eneste år må huset bestå den store styrkeprøven. Icopal takrenner plast - hindrer vannsprut og nedfukting av veggen. Finnes i gjennomfarget hvit og rød PVC samt aluzink - se her!


Her kan du lese om Icopals brede sortiment av takrenner i stål og plast.

Vi leverer pene og funksjonelle takrenner i svært høy kvalitet - se her! Har du noen gang tenkt på hvor viktige takrenner på huset ditt egentlig er Uten dem så hadde du stått i fare for lekkasjer og ødeleggelser av huset ditt, både på . Takrennenes oppgave er å samle regnvannet og lede det vekk. En dårlig takrenne som lekker eller er tett, kan forårsake store skader. Særlig på uthus og små hus er det fortsatt vanlig å ikke ha takren- ner.


Takrenner lages av galvanisert stål, sink, kobber, aluminium eller av tre. De omfatter halvrunde, kvartrunde og firkantede takrenner, nedløpsrør med tilbehør samt et stort utvalg av spesialtilpassende deler.

Grøvik Verk er norges ledende produsent av komplette takrenne-systemer, og landets eneste produsent av takrenner i aluminium. Selv om takrennene trenger å bli skiftet ut, trenger du ikke alltid å skifte alt. Heldigvis kan små utettheter fikses med enkle reparasjoner. Tilstopping og sur nedbør kan angripe en takrenne av sink og føre til små hull eller sprekker.


Hvis det skjer, behøver du ikke alltid å skifte ut takrennen – den . Takrenner og nedløpsystemer er noe Jon Sæter har drevet med i mange år. Store og små oppdrag innen takrenner og nedløp. Men ser at de små skråflatene på taket ikke har takrenner på de fleste halvvalm løsningene.


Vi er med andre ord det opplagte valget når du ønsker takrenner i beste kvalitet. Vi har kapasitet og kompetanse til å påta oss både små og store oppdrag. Takrenner og nedløpsrør har vært i bruk i mange hundre år, men ble først vanlig på.


Se etter bulker og groper – små vannansamlinger kan føre til rustdannelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.