mandag 15. mars 2021

Royal kledning

Linoljen bidrar til å mette treoverflaten, og gir en delvis vannavstøtende overflate som er mindre utsatt for uttørking og oppflising. Pigmentert Royalolje gir produkt farge og tydelig trestruktur. For å oppnå en varig farge, må det etterbehandles regelmessig med Royal vedlikeholdsolje. Royalbehandlet kledning leveres i klar. Royalimpregnert kledning er på grunn av royalbehandlingen en såkalt vedlikeholdsvennlig kledning.


Alvdal Royal kledning er en royalimpregnert kledning for deg som ønsker en fasade med liv, struktur og fargespill som endres over tid.

Jadarhus Rehab-Janniken Støldal 1. Treet leveres i seks fargetoner: Nordisk sort, Tjærebrun, Låverø Leirgrå, Okergul og Værgrå (upigmentert). Det upigmenterte treet vil over tid få en mer grå farge, fordi det ikke er noen UV-beskyttelse i oljen som brukes. Vi gjør oppmerksom på at dette er transparente farger og at fargen kan variere fra produksjon til . FDV-DOKUMENTASJON ROYALIMPREGNERT KLEDNING. Leveres i mange ulike varianter og profiler.


I tillegg til å være trykkimpregnert med en CU- basert vannløselig saltimpregnering, blir kledning kokt i en prosessolje under . Trykkimpregnering med miljøvennlig impregneringsmiddel uten krom og arsenikk. Kokt i olje, noe som gir en vannavstøtende overflate.

Kappflater skal behandles med MøreRoyal treolje snarest. REKTANGULÆR KLEDNING GRAN 19X1KL FERDIG GRUNNET. Det bør benyttes Aeller . Tilgjengelig i butikker. DOBBELFALS KLEDNING GRAN 19X1FERDIG GRUNNET. Har bygget nytt hus med royal kledning og denne er full i sopp.


Kledning furu rektangulær Royal brun 19X148. Dette kom fra dag og huset ser ikke ut. Det ser ut som det har stått vesiden av et kullkraftverk. Dette er Oker fargen så det viser ganske godt.


Lurer på om noen andre har opplevd dette? Dette gir vakkert og stabilt materiale med lang levetid og mindre behov for vedlikehold. Sortering: Beste treff. Bilder (alle) Bilder Jpeg Bilder Tif Bilder Png Bilder Gif. Video (alle) Video MPEG, MPVideo Flash Video Avi Video WMW Video Audio.


Alternativt kan en også gå vekk fra royal ved å skifte til andre farger. Da kan en bruke både olje- og vannbaserte malinger og beiser. Royal kledning og særlig terrasse uten fargepigment vil snarlig få en værgrå fargetone, og oljen i det ytterste laget vil også her slites gradvis vekk.

Vedlikehold kan gjøres med AlvdalRoyal . Den innehar unike egenskaper som er ideelt for deg som ikke ønsker å bruke tida di på vedlikehold. Malmfuru side osp side 10. Canadisk ceder side 14.


Både kledning , tretak og terrasse gir et ferdig fargesatt sluttresultat ved montering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.