mandag 15. mars 2021

Rist inngangsparti

Sklisikker rist type H4-T. Bærestålshøyder på lager er 2 3 og mm. H4-T leveres også med andre bærestålshøyder og som bestillingsvare. Millarco trinnrist galvanisert buet.


Halvrund trinnrist i galvanisert stål. Enkel og pen fotskraper og sklisikring til ditt inngangsparti.

Kåbe-Mattan tilbyr et komplett program av entrématter og skraperister med tilbehør som passer til ethvert inngangsparti med hensyn til avtørkingseffekt, holdbarhet og design. Holder ditt inngangsparti rent og gir et flott førsteinntrykk. Kan kobles til husets dreneringssystem. Fotskraperister til både ute og innendørs bruk. M DRENERINGSRENNE I SVART PLAST.


Behov for sklisikker rist ? Vi leverer stålrister i stort sett alle tenkelige former og tykkelser, både for gangtrafikk og tungtransport. Inngangsparti skal ha belysning slik at inngangsparti og hovedinngangsdør er synlig i forhold til omliggende flater. Det skal være et visuelt og taktilt oppmerksomhetsfelt foran hovedinngangsdør.

Rist foran inngangsdør. Fungerer også som oppmerksomhetsfelt. Kapittel Planløsning og bygningsdeler i byggverk.


Jeg skal legge belegingsstein foran inngangsdøra, og ser for meg at jeg vil ha ei rist der for å sparke grus av skoa før vi går inn (enn så lenge resten av gårdsplassen er grus i hvertfall). Og hvis jeg vil støpe disse inn i inngangspartiet , er det bare å lage en ramme av tre da? Den beste skrapeeffekten får du med metallrister. Fra boken alt om renhold Inngangspartiet bør ha rist ute, rist eller skrapematte i vindfanget.


Metallrister kan brukes både ute og inne. Metalrister er godt egnet som fotskraperister. Se bilder av metallrister her. Plasseres en metallrist ute . Les mer i Byggforskserien. Trinnfritt inngangsparti for småhus av tre.


Tekniske løsninger, SIN. Prinsipp for inngangsparti med grøft og rist med. I områder med mye snø kan det være lurt med en innvendig rist i tillegg til en utvendig. Dette er fordi snøen kan lett fylle opp og “skjule” rista.


Et siste tips er at overbyggende inngangsparti vil gjøre inntråkkingen av smuss og søle mindre.

Lettvekts dreneringsrenne som er lett å montere og legge selv. Holdbar med stor avvanningseffekt. Tåler trafikk fra personbiler i private innkjørsler.


Velg mellom svart plastrist og elegant rist i galvanisert stål. FOTSKRAPERIST OG BUNN FOR INNGANGSPARTI. UTENFOR INNGANGSDØR OG PÅ INNSIDEN. Denne anvisningen viser to ulike tekniske løsninger for trinnfrie inngangspartier til småhus av tre.


Løsningene kan benyttes ved hovedinngangsdør, terrassedør og liknende dører som er i jevnlig bruk eller har jevnlig tilsyn. EB produkter : Løsninger for gulv i inngangspartiet. På det sentrale Østlandet tilbyr vi også montering. EB Produkter AS leverer kvalitetsprodukter, importert direkte fra fabrikk.


Velegnet ved legging av flisegulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.