tirsdag 23. februar 2021

Speil spesialmål

Speil til bad kan fås i alle former og størrelser. Om du trenger et stort speil til å ha på veggen på badet, eller et lite speil . Speil Etter Mål - glass, speil, speil etter mål, energiglass, isolerglass, sikkerhetsglass, balkongskjerming, glassmester, plast - Finn firmaer, adresser, .

Tror du ikke speilet på baderomsskapet datt i gulvet med et brak Sad Var bare limt på. Ved forespørsel må det oppgis eksakte mål i mm ( Bredde x Høyde ). Hvor mye cirka koster det pr kvm hos en glassmester med speil? Det er ikke bare nødvendig objekt av vår innredning men viktig detalj av interiøret i rommet.

Speil egner seg overalt - butikker, kontorer og møterom, i gang og . Vi arbeider med vanlig glass, isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål, glassdører, glasshyller og glassmontere for å nevne noe. Leveres i forskjellige størrelser og utførlser. Vi har over 1forskjellige rammer i tre som kan . Tilskjæring og sliping av speil, reperasjon av bly- og messinginnfatninger, dusjvegger og dusjdører, glasstak, kontorvegger og dører, glasshyller med mer. Behov for: Spesialtilpasset innebygget hylle?


Speil på ba soverom, gang, stue eller oppholdsrom. Dusjvegger/Dører på spesialmål; Tilskåret speil etter mål; Glassmonter; Glass skyveluker til resepsjoner mm. Glassbord; Innvendig glassrekkverk; Peisplater i . Speil etter spesialmål eller standardmål. Vanlig speil, sikkerhetsspeil med folie på baksiden, sotet speil, argusspeil, plastspeil med . Kan lages i flere former som for eksempel runde, rektangulære og etter . Vi tilbyr innramming av speil på spesialmål, samtlige av våre rammer kan brukes på et speil i den størrelsen du ønsker.


Vi spenner opp lerret på blindramme og rammer inn speil på spesialmål. Vi skjærer til passepartuot til ferdigrammer mens du venter. Uknuselige speil i Hammerglass reduserer kostnadene ved skader og øker den personlige.


Glasset kan kappes i spesialmål eller freses i ønsket form.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.