mandag 22. februar 2021

Smartpanel våtrom

Smartpanel Fuktbestandig kan benyttes på badet eller vaskerommet. Veggene er i klimaklasse dvs. Det betyr ingen gips, membran eller fuging, og best av alt - du kan gjøre det selv. Platene monteres direkte på stenderverket, og man trenger ikke gipsskiver, membran, fliser og fugemasse, og man kan dusje direkte på platene siden de er garantert fuktsikre.


VCi skal pusse opp badet, men vil ikke ha fliser.

Vet at man kan bruke vanlige plank osv, men kan man også bruke smartpanel ? Slik får du nytt rom i en fei med ferdigmalte veggplater! Den gjør du enkelt selv! Deco Panel Basic Skygge himmelblå.


Men kan de selge det hvis det er så dårlig? Jeg skal jo ikke dusje eller sprute vann rett på de. Bak vaskekaret kan jeg sette opp plater våtromspanel.


Jeg bruker ikke det vaskekaret så ofte akkurat.

Er det gips, litt redd for at den blir for fuktig, eller kan man bruke MDF som ser ut som panel. Takker for alle tips og råd Smile. Du kan velge blant flere farger og profiler. Panelen monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. Enkel og rask montering.


BerryAlloc Kitchen Wall kolleksjonen er laget av holdbar kompaktlaminat og tåler varme,. Fordi riktig og nøyaktig utførelse gjør hele forskjellen. Vi tilbyr et variert utvalg av tilbehør for vegg og gulv. Baderomspanelene fra Alloc er . Er det noe krav til hvilke type tak plater som skal benyttes ift fukt og branntekniske forhold.


Holder det med å bruke et lag med mdf plate eller må det være. Luftfuktigheten bør være mer enn ved montering. Våtromsplater fra Fibo-Trespo kommer i størrelsen 60×2centimeter, og har alle godkjenninger som kreves for bruk i våtrom. Dette gjør renovering og nybygging av bad lekende lett.


MDF panelets unike egenskaper gir . På Fuktbestandig panel må man benytte våtromsmaling da den er vannavvisende og inneholder sopphindrede midler.

Innhold Sortimentoversikt. På badet må du passe på å bruke panel som er egnet til våtrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.