onsdag 24. februar 2021

Trespiler vegg

Tregulv som er fullt av sprekker og gliper må tettes godt før behandlingen. Benyttes som primer i fortynnet stand på alle sugende underlag i tørre og fuktige. Norfloor har et stort sortement av primer til både gulv og vegg fra kvalitetsleverandøren Mapei.

Hos Norfloor er du sikret best kvalitet og lavest mulig pris på . Acrylbasert finmolekylær primer tilsatt gult fargestoff. Brukes som forbehandling på underlag av puss og betong, for sikring av feste, binding og porelukking . Hei, jeg postet denne i Gulv-forumet, men der var det ingen som.

Jeg trodde primer på gulvet bare bandt avrettingsmassen til betongen. I systemmaling med Murgrunning som primer og med Murmaling som toppmaling blir resultatet et underlag som puster og er sterkt fuktavvisende. Primer for behandling av gulv før sparkling og avretting med Casco gulvsparkler. BOSVIK tilbyr en rekke løsninger for kledning av vegger og himling. Blant annet panel med både lyd og brannkrav.


Spilefelter kan utføres på en mengde måter og med nær sagt alle tresorter, brannimpregnert eller lakkert, enten med klar . For dager siden - Naturlig, miljøvennlig og fornybar vegg som skreddersys etter arkitekten eller ditt ønske. Faun Spiler – Osp Mix natur/prime 18x95mm. Faun Spiler til vegger eller tak bryter opp innredningen og gir et spennende inntrykk.


MV-Trespiler modul 600x12i hvitpigmentert furu heltre, lagt i T-bæresystem. Eksempel på MV-Trespiler med tilpassninger mot vegg eller . Også den som står utenfor og ser inn, får et overblikk av lokalet. I kjelleren har vi samme speilvegg, men med trespiler foran. Skjermvegg av horisontale spiler kombinert med pergola. Tette vegger vil få turbulens (vindvirvler) på baksiden.


BBM sine systemvegger har mange fordeler sett i forhold til tradisjonell plass bygd vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.