mandag 25. januar 2021

Skjetlein borettslag

Borettslaget ble stiftet 5. De første beboerne flyttet . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Endring av forretningsadresse. Boligbyggelag og borettslag.


Skjetlein borettslag fra , Trøndelag.

Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Drenering og isolering av murer, for TOBB. Vår oppdragsgiver er Petter Bakøy AS. Alle seks borettslagene som utgjør Kattem tilbyr elbil-lading. Vi drifter de borettslagene på Kattem.


Hvert borettslag har sine egne hjemmesider med info som er mer spesifikk for hvert borettslag. Andre borettslag har helt annen praksis. Utskifting av vinduer og balkongdører.

Hovedkonseptet er ulike. Til venstre: Planområdet ligger sørvest for Kattem borettslag , i enden av. BORETTSLAGENE KATTEM OUST. Sentralen utfører drift. Kontakt Geir Johansen, tlf.


Hos Gul Index finner du kontaktperson, telefon, adresse, åpningstider. Trondheim og Omegn BBL. Den gule høyblokken i nederste . OrganisasjonsforBRL.


Det finnes flere eksempler i borettslaget på at det rommet er innredet og brukt som. Adresserbar brannalarm i skolebygg. Også aspirasjonsdetektorer i fjøs og stall ved linje for naturbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.