mandag 25. januar 2021

Skrallesett

Nøklene har 5° omtaksvinkel, stillbar . Skrallesett i meget høy kvalitet, for den proffe bruker. Kommer i hendige etuier i stål eller i plast med 2 eller deler. Etuiene har innvendige løsninger som.


Materiale KROM VANADIUM Praktisk boks i slagfast, olje- og temperaturbestandig Polyeten ( HDPE).

Et omfattende utvalg av matt forkrommet piper, fastnøkler og skjøte barer i en høy kvalitet levert i heavy . Hver nøkkel har dimensjoner - på hver side. Leveres i praktisk lomme som kan bæres i beltet. Settet inneholder: S4RM-8-x 1stk . Kjøp KROKSETT DELER TIL SKRALLESETT : Fast-, skiftnøkler m. Suverent flott pipe og skrallesett i meget høy kvalitet fra Tyske Vigor! Vigor er en tysk kvalitetsprodusent av verktøy!


TengTools pipe- og skrallesett.

Trykk ned-tasten for å navigere i . Logg inn for å se priser. Inneholder: 6-kant piper: 4:5:5:,6:7: 8:9:10:11:12:mm. Alle bestillinger før kl 10.


Dette settet inneholder Beta Tools sin nyutviklede skralle som er perfekt mekke med på trange plasser. Skrallen har også en utrolig komfortabel og praktisk Beta. Disse er av stål i meget høy kvalitet og er meget proffesjonelt. Godt arbeid holder lenger. Les mer om vårt utvalg av håndverktøy.


Raskere rotasjon av festet grunnet ringendens skrallefunksjon. Bahco Bits- skrallesett. Bitsholder med hurtigutløsning. Legert stål av høy kvalitet fosfaterte bits, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.