mandag 18. januar 2021

Rørlegger lærling søkes

Søk etter Vvs- rørlegger lærling -jobber i Oslo. Godkjente arbeidstakere. Lærling Trenger du lærlingplass ? Butikkmedarbeider med VVS-erfaring søkes ! Erfaren rørlegger søkes !

Vi holder til i Olsvik sentralt . Grunnet meget stor ordrereserve søker vi rørlegger som vil ha følgende arbeidsoppgaver: Servicejobber, varmeanlegg, varmepumpemontering, nyhus . Vi søker etter selvstendig rørlegger for snarlig tiltredelse. Det kan også være aktuelt å ansette lærling. Lyst til å bli helten i felten?


Ta fagutdanning hos oss, innen ventilasjon, kulde, automatiker, rørlegger og elektriker. Hvis du vil jobbe som rørlegger hos oss, må du ha gått bygg- og . Vi kan gi deg fagopplæring av høy standard og store utfordringer i .

En lærling er en elev som går i lære i et praktisk fag. I bedriften får du både opplæring og praksis i faget. I starten av læretiden er det mest opplæring, men etter . Anlegg og Betong i region Vest søker etter lærling til Betongfaget. Vi lover deg en spennende læretid og muligheter for arbeid i Mesta etter læretiden.


Vi har 3annonser i vår Jobb, ledig stilling for Søker lærling fra Finn. Ung engasjert kandidat søkes til trainee-stillingen da full opplæring vil bli gitt. Terjesen ansetter ferdig utdannede rørleggere og lærlinger.


Vi er en godkjent lærebedrift, og har i dag lærlinger. Vil du bli med på utviklingen i Vestfolds ekspansive rørleggermiljø ? Vi søker ambisiøse lærlinger til rørleggerfag som vil være med på videre . Hver enkelt bedrift som inngår i . Merknad for: rørleggere. Foreløpige tall og prognoser for ledige læreplasser de. Maskinentreprenør Viggo.


VVS Proffpartner AS, Rørlegger. Consto AS, Betongfag, 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.