mandag 18. januar 2021

Rekkverk med glass

Rustfrie rekkverk er det første mange tenker på når man tenker på og bygge et rekkverk i glass på verandaen. Det finnes mange leverandører på markedet, men. Vi har forskjellige typer glassrekkeverk på lager. Vi skaffer også andre typer om du har spesielle ønsker, og kan også levere bare glass eller bare festebrakketter. Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris, dagers produksjon!


Rekkverk i glass slipper inn rikelig med lys og lar deg beholde den vakre utsikten.

Pulverlakkert sort eller hvit. Vi leverer glassrekkverk både til inne- og utebruk. Grunnet spesielle sikkerhetskrav må det brukes sikkerhetsglass i glassrekkverk. Monter rekkverk enten i et . Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde. Veggfeste for glass Icopal rekkverk stk pr pak.


Et rekkverk i glass kan gi deg spektakulær utsikt fra terrassen, samtidig som du får god beskyttelse mot vinden. Her er fire lekre løsninger for deg som vurd.

Velger du foldedører eller rekkverk med laminert sikkerhetsglass slipper du lyset og naturen inn i boligen din på en helt ny måte, . Glass er trendy som aldri før! Ta med naturen inn ved hjelp av dette spektakulære glassrekkverket! Det pene rekkverket kan monteres rundt balkongen eller uteplassen, og også innendørs . Tilbyderne av rekkverk med glass er mange, markedsføringen er offensiv . I tillegg slipper du lyset inn.


Alle våre glass leveres som godkjente sikkerhetsglass. Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for innendørs og utendørs bruk. Disse er mer prisgunstige enn rekkverk i rustfritt stål. Minimalistisk og estetisk glassrekkverk uten stolper gir maksimalt med utsyn og . PROJECT er et rekkverk i moderne design, som fremhever de enkle, rene linjene. OnLevel glassrekkverk leveres i natureloksert aluminium.


Håndløper i syrefast stål eller i eik setter kronen på verket. Norsk produsent av solide glassrekkverk og aluminiums rekkverk. Vedlikeholdsfrie løsninger med lang levetid og enkel montering.


Forhandlere over hele landet. Klart glass er det mest populære, men der finnes selvsagt også mange.

Laboratorieprøving har de siste årene avdekket at mange rekkverk av glass ikke oppfyller kravene i TEKog gjeldende standarder. Leveres i flere forskjellige standard farger og utførelser både for topp- og front- montert. Vi er på jakt etter en leverandør som selger rekkverk i stål og glass , eller en lignende løsning.


Utsikt fra vindu med glassrekkverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.