søndag 24. januar 2021

Rom inspirasjon

Få interiørtips, inspirasjon og gode råd til oppussing av alle rommene i boligen. Ideer og inspirasjon til hjeminnredning. Selv om du deler rom med barnet ditt, betyr ikke det at alt må være barnlig.


Likevel må rommet ha plass for begges ting. Det finnes mange kule barnerom man kan la seg inspirere av. Men er det tenåringen i huset som skal fornye rommet sitt, er det kanskje andre .

Opprydding på soverommet? Her er enkle soveromstips! Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye soverom ! Soverom delt mellom to vil ikke nødvendigvis foregå i stillhet.


Inspirasjon til soverommet: gulv på veggen! Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å fornye ditt soverom. Soverommet er kanskje det rommet i boligen det er lettest å gjøre noe med.

Bli inspirert av vakker inredning til soverommet. Her viser vi fine kombinasjoner av collage og bildevegger. Produktene på bildene . Her ser du bilder fra Annas rom.


Anna er år og har et mindre rom. Abonner på vårt nyhetsbrev, og få flotte tilbu inspirasjon og smarte tips via e- post. Skal du male eller tapetsere soverommet? Få gode råd om maling og tapetsering av soverom og prøv fargevelgeren på nett!


Et barnerom kan være så mangt. Det skal jo først og fremst være et soverom , men det er minst like viktig at det er gøy å leke der inne. Se hvordan du kan forvandle barnerom til ungdomsrom med Jotun SENS.


Hotellene er flinke til å kombinere soverom og oppholdsrom, så hotellrom er en god inspirasjonskilde når du skal pusse opp soverommet. Søker du inspirasjon til soverom ? Få nyttig informasjon og smarte tips om gardiner, puter, dyner og sengesett her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.