mandag 25. januar 2021

Radon ventilasjon

Radon er et stort problem i mange hjem. Med miniventilasjon kan du enkelt redusere mengden radon hurtig! Er det sånn at radon er et ikkeproblem når man har balansert ventilasjon ? For best effekt mot radon bør minst to aggregater monteres og diftes i motfase for å. I boliger med balansert ventilasjon så kan dette holde radonverdiene på et lavt nivå.


God ventilasjon motvirker radon.

Balansert ventilasjon virker positivt ved at ventilasjonen øker innendørs og at radonkonsentrasjonen reduseres. Alle nye hus skal bygges med sikkerhet mot inntrengning av radon. Ventilasjonen er på et minimum, og gassen stenges inne. Samtidig bidrar frost og tele i bakken til at man lett får en opphoping av radon under . Valdres Tak og Blikk AS leverer komplette løsninger for ventilasjon på hus og hytter i Valdres, tillegg til måling, forebygging og tiltak mot Radon.


Radonsug, radonmembran, Airstar minivent og Alfa Quiet er noe av det vi kan tilby mot radon. Merkevarer av høy kvalitet for. Med Miniventilasjon kan du enkelt bekjempe radon og kjellerlukt (fukt) - se vår infovideo og bedøm selv.


Vi har godkjenning innenfor fagfeltet radon og tiltak som radon i bygninger.

Hvor effektiv økt ventilasjon eller montering av balansert ventilasjon er . Har du fått påvist radon er det to ting som er viktig. Dette i kombinasjon med for svak ventilasjon av inneluften, er ofte en vanlig årsak. Tiltak mot radon fra grunnen i eksisterende bygninger kan i hovedsak deles . Det kan også ventileres i grunnen under huset med radon -brønn som fjerner gassen . Fana Blikk leverer alt innen ventilasjon , og gode ventilasjonsløsninger vil alltid være.


Sentrale punkter for god ventilasjon i en bolig. Forekomst og konsekvenser for inneklimaet 701. Lenvik kommune ønsker å begrense. Ved bruk av radon -brønn ventileres det i grunn under huset, og gassen . Enkel å montere - se monteringsvideo og monteringsveiledning.


Våre modeller bytter fra til 1m³ luft pr time – og er dermed en fin måte å redusere . Statens strålevern har gjennomført målinger av radon i inneluft i kommunen. Når radon er tilstede i luft, dannes kontinuerlig flere kortlivede. Både radon og radondøtrene avgir alfastråling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.