tirsdag 22. desember 2020

Thaugland listverk

Listverk EIK, Listverk øvrige treslag, Espalier. Vi har over 3typer listverk på lager, og mange av disse er i gammel stil. Avslutningslister, Flexilister, Gulvlister.

Byens ledende leverandør av listverk og gulv. Stort utvalg av parkett, laminat, heltregulv og furugulv. Billingstad Trelast A/S har et stort varespekter innen paneler og profilert listverk. En av våre spesialiteter er listverk i forskjellige treslag som eik, teak, mahogny . Bestum Kilen som badet i høstsol og en veldig hjelpsom selger med god peiling på listverk og plank. Oslo Finèrfabrikk i Frysjaveien har ikke listverk, men hel ved.


Thauglands Trælastforretning AS fortsetter sitt samarbeid med. Vi kan blant annet tilby et bredt spekter av listverk i gammel stil med . Lister kan brukes til mer enn å skjule sprekker. Vi viser hvordan de festes, og visste du at det fantes lister som kan festes uten spiker? HC Thaugland Listverk - Android - Med vår listverkapp finner du dine listverk raskt og enkelt.


I applikasjonen vil du finne vårt utvalg av listverk samt gode. Listverk blir en spesialitet også i den nye butikken på Vækerø, . Thauglands Trælastforretning ble etablert 1913. Vi kan blant annet tilby et bredt spekter av listverk i gammel stil med mange ulike profiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.