tirsdag 22. desember 2020

Små gaveesker

Her kan du finne gaveesker av mange slags form og farger til forskjellige gaver og anledninger. På utsiden kan gaveeskene dekoreres med blomsterdekorasjoner, bredt organza- eller silkebånd. Inni kan gaveeskene dekoreres med silkepapir eller fullmateriale. Små esker Grønne 5xcm. Firkantede esker Hvite 3-pk.


Gaveeske Hvit 15x1cm.

Stablebar liten oppbevaring x3. Stjerneformede esker 3-pk. Vi har gavepapir, gaveposer og gaveesker til en hver anledning. Barnebursdag, bryllup eller fest. Sjekk ut utvalget vårt på IKEA.


Selskapsshop tilbyr gaveesker , organsaposer og gaveposer. Med innhold av små hjertesjokolader eller drops er dette en søte gave til hver gjest ved festbordet. Sjokolade og drops kan også fås kjøpt i vår . Julegaver med kreative detaljer.

Her finner du konfeksjonsesker, smykkeesker og andre typer gaveesker i flere størrelser og farger - til gode priser. Kortevarehuset leverer et stort utvalg av fotoalbum, kort- og papirprodukter til bokhandlere og andre butikker over hele Norge. Bestill online i dag f? Så av ett A5ark vil du få to små esker.


Tar av beskyttelsesfilmen på kortsiden og lager en hylster av mønsterarket rundt den tomme dopapirrullen. Papiret skal IKKE limes til dorullen, denne er kun . Det var små kremhvite esker som vi brettet og limte sammen. Tror det kostet kr for en 4-pk. Det var laget til hull oppe på esken, og vi trædde kremfarget silkebånd på eskene som . Godteriesker til bryllup og andre anledninger!


Har dere lyst til å gi en liten oppmerksomhet som takk for deltagelsen i deres bryllup, holder det absolutt med noe ekstra godt til kaffen. Kjøp esker som du ser under, og fyll de med noe godt og spiselig - mintdrops, konfekt eller sjokolade og la den stå ved hver kuvert! Dekorer gaveesker til bursdagsbarn, gjest eller vertinne. Hvorfor ikke plassere små overraskelser til gjestene på festbordet? Alle blir jo glad for gaver!


Disse søte boksene er rimelige og superenkle å dekorere. Jeg lagde dem for å bruke som bordpynt på dette bordet, men du kan like gjerne bruke dem til . Lag personlige gaveposer eller - esker med ditt eget bilde.

En morsom måte å gjøre gavene dine enda finere på. Emballasjemål, 1x 1x cm. Generell kjøpsinformasjon. Handle sikkert hos Clas Ohlson – Sikkerhet av høyeste klasse.


Føl deg trygg: Clas Ohlson er sertifisert som en sikker e-handel av Trygg E-handel. Superfine, små gaveesker i gull som du selv kan dekorere med f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.