tirsdag 8. desember 2020

Pusse opp bordplate

Et slitent bord med flekker og riper kan bli som nytt igjen med enkle grep. Jeg lovet at steg for steg på nytt bord skulle komme dagen etter, men helgen ble ikke helt som jeg planlagte. Jeg holdt på å pusse opp en . Dette var robuste bord som tålte det meste.


En smart måte å pusse opp lakkerte eikebor er å fjerne lakken og sette bordet inn med . Et gammelt bord kan fort bli som nytt!

Her får du tips til hvordan du kan gå frem for å male. Malte bordplater med hakk og riper kan reddes. Deretter sparkler man over sprekker og hakk, pusser over med fint.


Vil du ha det enda mer sprelsk, finnes det mengder med flotte tapeter du kan friske opp bordflaten med. Bordet er mest sannsynlig massiv eik og lakkert, men bordplaten er slitt. Sett på maskeringsteip rundt bordplaten , slik at det blir igjen et lokk på. Her er tre tips til deg som vil kjøpe gamle møbler for å pusse opp : 1. Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan .

Bordplata er av finér og har noen småskader i kantene. Pusse opp spisebord i oljet eik, tips? Flere resultater fra forum. Vi får inn mange stoler, og en del bord , kommoder og senger – for det meste mobile. Her ser du hvordan du skal gå frem for å pusse opp og male et møbel.


Endresens fremgangsmåte er ganske enkelt å pusse bordplaten , lime og spikre på plankene (du kan eventuelt skru) og deretter male i en farge . Syns det er så gøy å pusse opp ting som ser skikkelig shabby ut! På sikt har jeg kanskje lyst til å pusse den ned og male den i en knæsj farge, men foreløpig var . Jeg tenkte jeg skulle pusse det ned for hån og så lakke eller beise i en mørk farge. Flekker på bord og stoler er ikke nødvendigvis en skade i treverket - spesielt ikke når det kommer til koppmerker i bordoverflaten.


En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater. Gammelt bord som kunne endt på fyllinga. Det gjelder bare å holde. Trysil stoler med grått setetrekk.


Du skriver at dere ønsker å pusse opp de gamle møblene slik at overflaten . På et bord , kan det gi en ekstra flott effekt å påføre et tynt strøk Black Bison.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.