tirsdag 8. desember 2020

Plastbokser

Plastbokser og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Vi har god kvalitet og et stort utvalg på oppbevaring hos Europris. Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren .

Plastbokser, oppbevaringsbokser, paller, plastpaller, EUR-pall, plastbokser for stabling, Witre har stort utvalg til gode priser, ring oss, eller bestill. Plastbokser, oppbevaringsbokser, bokser, Witre har stort utvalg, også tilpasset Europall, plastbokser for stabling, bestill direkte på Witre.

Plastbokser leveres i flere ulike størrelser fra 1til 30ml i runde og firkantede utgaver. Innfarging, tradisjonell offset trykk og IML (in mould labelling) er mulig. Her finner du plastbokser som er plukkvennlige, stablebare, miljøvennlige og motstandsdyktige mot olje og som klarer temperaturer fra -til +90°.


Snap Pack har et stort utvalg av plastbokser i mange varianter og størrelser. Transparent, hvit og farget, med eller uten trykk. Bokser av transparent propenplast med lokk i pakke på stk.


For eksempel: Lagerskuff til paternoster 600x230x150mm kr 6- pent brukt. Lagerskuff til paternoster 600x230x100mm kr . Stort utvalg av plastbokser og plastskuffer.

Transportkasser, plukkbokser, lagerbokser- og skuffer, i alle størrelser og farger. Plastbokser og plastskuffer til alt du kan tenke deg. Gruer du deg til å gå på jobb fordi du bruker så mye tid på å lete etter det du trenger, at du ikke får gjort det . Syrenøytrale plastesker til oppbevaring : Eske 600/ med innvendig mål 55x40x13mm kr 1inkl mva.


Eske 500/med utvendig mål 122x82xkr 400 . Plastbokser, kan stables, Arca system, glatte sider, plan bunn, volum liter. Lette å rengjøre Temperaturbestandig fra minus til pluss 1grader. Solide plastbokser med lokk til oppbevaring av matvarer og småting. Beskrivelse Både plastbokser og kasser inngår som lastbærere i lagerautomater.


Constructors plastbokser og kasser er godt egnet for industri og lager og er . Kvalitet, kontinuitet og sikkerhet er grunn- steiner i system HI280. Constructors program av plastbokser er heldekkende, og benyttes også i andre lagersystemer . Rydd Reolsystem AS: Plastbokser produktbeskrivelse i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter. Skap plass med vårt sortiment av bokser, esker og kurver til oppbevaring! Vi har ulike designer å velge mellom, i forskjellige størrelser og materialer. Klar plastboks med lokk til oppbevaring av F. Kan stables opp til stk traller, totalhøyde 11mm.


Kan kompletteres med håndtak for mer bekvem transport. Passer utmerket som matbokser eller oppbevaringsbokser til småsnacks og småting. Opbevaring/plastbokse - Opbevaring/plastbokse. KnitPro Aspire Etui til alle slags pinner Oppbevaring/plastbokser. Plastboksen passer til å oppbevare alle slags væsker.


Boksen og lokket er løsemiddelbestandig, og tåler dermed de fleste . KJØKKENUTSTYRPLASTBOKSER MED LOKK MINI-FOOD STK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.