tirsdag 8. desember 2020

Plugger til sprosser

Kjært barn har mange navn. For å feste sprosserammen med plugger til vinduet, brukes borr med dimensjon 5-2mm. Hvor kan sprosser monteres? Elfa skruer og plugger.


Du kan velge blandt faste gjennomgående sprosser , løse sprosserammer, løse.

Vinduene har kommet i for lengst, men vi valgte å vente litt med å sette i sprossene. Plastplugg til å feste sprosser. Avtagbare sprosser fra Frekhaug Vinduet finner du her!


Gratis befaring på sprosser på Sunnmøre og Nordfjord. Den festes vanligvis til glasslisten med plugger eller hengsler. Takk for tips, men verken Byggmakker, Clas Ohlsson eller Gundersen og Moldestad har plastplugger til vindussprosser ! DELER TIL INNFESTING AV SPROSSER.

Det er Vimax som har livstidsgaranti på sprosser og skodder! Vi bruker norsk plast i våre. Vi har også deler til sprosser (sprossepinner, hengsler, plugger osv.). Når fasaden skal endres og du ønsker en personlig stil er . Vi har sprosser til utdeling, samt nye festeplugger.


Nye sprosser og plugger er . Utenpåliggende sprosser - malt 484. Er ikke bare det vanlige falske sprosser da? De som festes med fire plugger. Og løsnes ved vindusvask? Vedlikeholdsfrie sprosser.


Sprossenrammen holder seg like fin. Vårt hovedprodukt er vedlikeholdsfrie vinyl- sprosser som vi produserer etter nøyaktige mål. Hvis du skal fjerne en plugg , kan det gjøres uten problemer ved hjelp av en korketrekker – og aller helst en med håndtak.


Dette virker ikke bare med treplugger, . Hvorfor velge Amdal AS?

Stol av ask, festa saman med tapper og plugger. Amdals AS forhandler Vimax sprossene i sør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.