fredag 13. november 2020

Retro garderobeskap

Eskoleia AS er en moderne produksjonsbedrift med tradisjoner i markedet siden 1912. Hovedproduktet er garderobeskap i alle varianter. Retro Office garderobeskap, retro design som passer like godt til moderne kontormiljøer som ditt eget hjem.

Retro guloransje garderobeskap med to dører. Hentes på hytte i Bæregvegen 31 19Sørum. Hylle og kroker/stang for å henge opp klær. Kommer fra industribedrift, er trolig ca.

Langlos Retrostil bygger på vår historie fra Langlo Panel enkel, rett og praktisk. Vi kombinerer historisk autentisitet og uttrykk med moderne kvalitet, funksjon og . Vi kan oppbevaring, og har et bredt sortiment av garderobeskap. Samler Vintage og antikk Møbler.


Endelig har vi fått retro garderobeskapene vi har ventet så lenge på :) De har stått på en bilbutikk, de er godt brukt men ikke fått den tøffeste . Vi tilbyr skap, skjenk og vitrineskap i ulike varianter. Garderobeskap fra Britania hotell selges. Andre produktområder er blant annet kontorskap, laptopskap, gift– og kjemikalieskap, barnehageinnredning, . Jeg kom over et utrolig kult retro garderobeskap da jeg tilfeldigvis gikk innom om butikk med antikke og retro interiørskatter .

Vi har nå Garderobeskap stål fra Finn. Materiale: MDF og stavlimet tre – Ben massivt tre. Serie: Retro Rio White Merke: Childhome . Skyvedørsfronten RETRO leveres med gripeprofil i aluminium i naturell eller hvit.


Det skjer litt fremgang i leiligheten for hver dag som går. Rart hvordan arbeidet liksom stagnerer litt etter . Framskap i retro stil i hvitmalt MDF med sort topp og ben. Få en mer oversiktlig og ryddig garderobe med våre løsninger fra kvalitetsleverandørene Elfa og Langlo! Stort utvalg i garderobeskap og klesskap finner du hos oss.


Vores sortiment innbefatter alt fra klassiske, romantiske garderobeskap til spejl eller høyglans skap. Retro har et flott moderne retrodesign, samt en meget god komfort. Retro sofa kan du velge tekstilet Fiesta. Se vårt store utvalg av Vitrineskap til gode priser. Liste på alt retro garderobeskap stål bilder Fra Gadyet.


Retro møbelserien kan med fordel kombineres med tradisjonelle kontormøbler. Garderobeskap i grålakkert stål fra Norsk Gjærde Mek. Bodø Retro skal være et forum for kjøp og salg av ting og tang som bør ha noen år på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.