fredag 13. november 2020

Plateskruer med pakning

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele . En aluminiumsskrue med metallskive og gummipakning som er godt egnet ved montering av terrassetakplater. Pakninger , foringer og O-ringer. Leveres med konisk skive og pakning av EPDM-gummi.


Elforsinkede skruer i ulike dimensjoner. CLAS OHLSON Båtskive 0.

Eg må skifte ein bråte med alu. Som leverandør av skruer og festemateriell så står SAPHIR og Super-SAPHIR borskruer i stål zink og rustfritt . Lagerføres i sort, hvit, silver, teglrød og blank. Syrefaste skruer med innvendig 6-kant og senket hode.


Vi lagerfører et stort sortiment til bransjer som . Brukes der det trengs ekstra lang skrue, f. På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom byggevarehusene. Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris. A viser med to skruer med pakning i hver side.

Tilpass lös profillist til taksteinen, og skru den fast i nedkant av . Elfa skruer og plugger. Sideoverlapp Maks c 5mm. Selvborende plateskruer med pakning.


Plateskruer (rabatt som prisliste tilbehør). Aluminiumsprofiler skal alltid festes med aluminium eller rustfrie skruer. Følgende skruer kan benyttes: Innfesting mot:.


Boltsveismaskiner, Reservedeler. E = Uten pakning EM = Med pakning. Skruen er produsert av herdet stål med blankforsinket . Selges kun i hel pakning. Nødvendig utstrekkskapasitet for skruer i hvert festepunkt er bl. Skruene monteres slik at hele pakningen får anslag mot underlaget.


Solid Wood dimensjonerer treforbindelser av spiker og skruer i henhold til Eurokode 5. Skruer beregnet for montering av tre, stål og glassfiber osv. Messingskuer blant annet fra Holt. Flatt eller rundt hode.


Sponplate-, list- og gulvskrue. Firkantbits nr ligger med i hver 250- pakning.

Sortimenter pakninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.