fredag 11. september 2020

Montere brannstige

PRODUKTBESKRIVELSE: Sørlandsstigen er en utfellbar red- ningsstige for rømning fra bygning- er i tilfelle brann. Firesafe prosjekterer, tilpasser og monterer brannstiger , til alle typer bygg. I følge byggteknisk forskrift, TEK 1 kan man ha brannstige uten bøyle når avstanden fra plantert terreng til underkant av vindu er under meter. Det betyr at vanlige utfellbare brannstiger kun er godkjent opptil meter.


Dersom avstanden er høyere . Han sier de jevnlig gir husei- ere avslag på å montere brann- stige.

Det skjer først og fremst i forbindelse med søknader om å ta i bruk loftsareal til boligfor- mål. Får de nei til brannstige og samtidig ikke har alternative godkjente rømningsveier, får. Har du barnerom, monter krok og line inne på barnerommet. Du vil som forelder løpe inn for å redde ditt barn, og det er da ikke noe poeng å løpe ut igjen fra barnerommet.


Har du en veranda, bør du montere en krok utendørs på verandaen slik at du står ute i frisk luft . Vi har lang erfaring og kompetanse. En utfellbar brannstige er den optimale veien å evakuere for boliger med normal og slett vegg. Brannstigen er enkel å montere selv og fremtrer som en list på veggen. Våre brannstiger er norskproduserte og utviklet i samarbeid med Hydro .

Et godt tips er å teste ut brannstigen eller branntauet i rolige former. Gjør øvelsen til noe morsomt hvis det er barn som skal prøve. Du kan montere utstyret selv.


Montere brannstige på tak. På boliger og boligblokker med mer enn en etasje, tilpasser vi stigen slik at den kan åpnes fra hver enkelt etasje. Modum brannstige er innbruddsikker og åpnes ved å trekke ut en splint. En utvendig fastmontert og utfellbar brannstige er garantert den enkleste og tryggeste løsningen du kan montere for alltid å føle deg trygg om en brann skulle oppstå. Modumstigen passer til alle boliger.


Vi ønsker å få satt opp en brannstige fra andre etasje ned til balkongen og deretter en løsning for å komme ned fra balkongen til bakkeplanet. Det er ca meter fra vinduet til bakken. Eurostigen utfellbare brannstiger monteres som en list langs veggen, ved siden av vinduet.


I tilfelle brann, åpner man vinduet, trekker ut splinten og klatrer ned på den utfelte stigen til bakken. Norgesstigen er beregnet for norsk klima og har års garanti. Livslengden er mer enn år. Våre utfellbare redningsstiger er anbefalt av forsikringsbransjen og brannvesen som ekstra rømningsvei ved brann. Dette er en brannstige som du lett kan montere selv.


Ta kontakt for montering. Leveres i lengder fra til meter i sprang på en meter. Lett å montere , enkel i bruk.

Midthaug Brannstige er en smekker brannstige ved at lave profiler gjør stigen mindre synlig på veggen. Evakuering med brannstige. Den er produsert i eloksert aluminium, med. Avisen har besøkt en familie på Gon i Larvik som sier utvendig brannstige var en nødvendighet da soverommene i andre etasje skulle tas i bruk.


Vi valgte å montere utvendig brannstige fra andre etasje fordi det gir oss trygghet. Kan også leveres i andre farger. Ved hjelp av våre enkle monterings-anvisninger er det enkelt å montere en Eurostigen brannstige selv. Men vi kan også bistå med leveranse av ferdig monterte . Eurostigen har sammen med Velux utviklet verdens første utfellbare brannstige med ryggvern Løsningen kan leveres nå og gjør det enklere å få godkjent rømningsvei fra takvindu.


Eurostigen RVS er enkel å betjene, enkel å montere og trenger lite vedlikehold. Stigen er godkjent av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.