fredag 11. september 2020

Presisjonsvekt

En presisjonsvekt er uunnværlig for deg når du skal veie . En god allsidig vekt for . Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Presisjonsvekt - LEM Flere kapasitets- og graderingsvalg. Vores presisjonsvekt er verdensledende for pålitelig veiing med høy presisjon både i laboratoriet og i tøffe industrielle forhold.


Elektronisk PRESISJONSVEKT med digital visning i kompaktutførelse.

AJH, verifiserbar utførelse, klasse II 600. Tydelig display med store siffer. Mini- presisjonsvekt - Brev, smykkesteiner og gull som skal selges. Da er det viktig at vekten stemmer eksakt.


Her er MINI-PRESISJONSVEKTEN til stor hjelp! Jord og Miljø ved avdelingen på Ås skal anskaffe en presisjonsvekt for måling av mindre materialer i løsvekt (planter, jord og vev). Samtlige tilbud og alle . Bryggevekt til perfeksjonisten som vil ha presisjon på oppmålte kaffe .

KERN 4presisjonsvekt er en robust og prisgunstig vekt til mange forskjellige bruksområder. Den kan leveres i flere modeller. Nå kan du veie de minste objekter med den fantastiske Handy Scale digitale presisjonsvekten! Denne vekten har et akrylisk beskyttelses-deksel og en . Flott presisjonsvekt fra Kern som er meget nøyaktig. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller!


Har et beskyttelses deksel av plast, samt en oppbevaringslomme av kunststoff . ProduktinformasjonMultifunksjonell presisjonsvekt fra Kern teller, veier og beregner formler med høy presisjon. Ved først å veie én enhet, kan du så veie pakker . Vekt Laboratorie Og Industrivek AS. Leveres standard med innebygget oppladbart batteri. Høydepunkter Pro-Ject Measure it – en presisjonsvekt til pickupen din.


Digital presisjonsvekt i lommeformat. Meget praktisk og solid digital presisjonsvekt i lommeformat. Viser vekt ned til 01g.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.