mandag 14. september 2020

Teppefliser bergen

Her finner du et lite utvalg av våre teppefliser. Vi er en spesialbutikk med et bredt utvalg av tepper i forskjellige størrelser og design. Du kan kjøpe det antallet du trenger. Du behøver ikke kjøpe hele pakker.


Alle produkter lagerføres. Vi leverer teppeflis av høy kvalitet til markedets garantert beste priser.

Lone, et lite tettsted utenfor Bergen. Håndtuftet teppe i 1 ren ny helårsull og lin. Pris er per m² Ved bestilling i nettbutikken er leveringstiden normalt 2-4 . Vi hjelper deg med anbud på teppefliser. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Bergen.


Teppefliser i boligkvalitet str. Det er fast i strukturen og passer godt i blant annet soverom og oppholdsrom. Bergen er et heldekkende teppe i 1 ull. Vi tar oppdrag for både privat og næring.

Løkkevevd syntetisk teppe med dobbeltsidig teip på undersiden. I tillegg til å dempe støy og akustikk, er tepper også svært slitesterke. Veggene er malt og kapellsalen i menighetsbygget ved Fana kirke har også fått nytt teppe på gulvet. Stunning Parkett Eik Hvitgr Brstet . Vi leverer og legger heldekkende og avpassede kvalitetstepper til private og bedrifter i hele Norge.


Velkommen til vårt Showroom i Frydebøgården. Leveres som kvadratmeter teppefliser. Du bør se vårt utvalg av vegg til vegg teppe. Vi har det meste for enhver smak. Se nå og gjør et røverkjøp!


XXL laminat gulv i 185cm lengde. Gulvet er meget slitesterkt og egner seg til bruk i stue, soverom, kjøkken og gang. Dette gulvet kan også brukes i . Hvis du ikke ønsker å bruke fliser i alle rom, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.