onsdag 5. august 2020

Svea finans hamar

Kredinor Hamar Kredinor har fokus på tilbakeført kapital. Vi er landsdekkende og er eid og styrt av næringslivet. Svea Finans tilbyr finansiering til bedrifter og privatpersoner. Svea-konsernet Nordens største privateide finansieringshus. Vi tilbyr administrative og finansielle tjenester for små og store bedrifter i alle bransjer.


I tillegg tilbyr vi tjenester til privatmarkedet.

Hvor i landet kan vi levere inkassotjenester? Vi leverer inkassotjenester til bedrifter i hele landet. Vi har kontorer i Oslo, Trondheim og på Hamar , men tjenester leverer vi til bedrifter over hele landet. Nå har de valgt Hamar som nytt satsingsste og har etablert en ny avdeling med seks ansatte.


Vis Roland Mortvedts profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Roland har jobber jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Rolands forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter.


Svea tilbyr inkasso, salgsfinansiering, billing, kredittopplysning, faktura- og reskontroservice, factoring, fakturakjøp, porteføljekjøp og betalingsgaranti i Norden og verden for øvrig. Vi har Informasjon og regnskapstall for bedrifter i bransjen Inkasso i Hedmark.

Kontakt din regnskapsfører eller. Dette innebærer blant annet fakturakjøp, factoring, inkasso, . Næringsoversikt: Økonomi og Finans. I Hamarregionen finner du mange aktører innen tjenesteytende næringer som bank, finans, forsikring og regnskap.


Svea er blant Nordens største privateide finanshus og tilbyr faktura- og reskontroservice, factoring, fakturakjøp, purreadministrasjon og inkasso i Norge,. Kundeorientert saksbehandler. Du tar ansvar, er proaktiv og jobber effektivt. Du bør også være god på skriftlig og muntlig kommunikasjon, og beherske IT godt.


Vi har markedets mest moderne egenutviklede fagsystem. Arbeidsoppgaver Bygge, utvikle og ivareta teamets porteføljer. Ny teknologi og økt fokus på sikkerhet og kvalitet – outsourcing handler ikke lenger kun om å kutte kostnader.


Det ser ikke ut til at vi kan finne det du leter etter. Kanskje et søk kan hjelpe. Søk etter: Abonner på vårt nyhetsbrev og få de beste tipsene!


Det kan være mange gode grunner til at kunden ikke betaler en regning. Hvis han da blir kontaktet på en høflig og profesjonell, har vi fortsatt en kunde. Han vet jo at han ikke har betalt.


Blir han derimot kontaktet på enkrass og arrogant måte, har vi mistet kunden for alltid.

Tolv år har gått og nå . Jeg var fornøyd med denne tjenesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.