onsdag 5. august 2020

Sklisikring

Vår mest anvendelige løsning når det kommer til sklikringsproblematikk er nok våre løsninger innen glassfiberkompositt. Liberon Sklisikring brukes på glatte gulv og trapper for å unngå ulykker. Sklisikring endrer ikke overflatens utseende, men gir et klart, fargeløst sjikt.

Sklisikring for trapp, rustfritt stål, x 1x 6mm, sort. Tallene for arbeidsulykker som skyldes at persone glir, snubler og faller er med på å toppe statistikken i verksteds/offshore industrien. Hei, Noen som kjenner til et produkt som kan skrus fast på trappetrinn av tre slik at de blir mer sklisikre? Jeg ser for meg et tynt metallprofil med .

Behov for sklisikre gulv gjennom hele bygningen. Hvordan finner du ut hvor det skal legges en sklisikker matte? Du har behov for å legge riktig type matte på rett . Halkskydd er et middel i pulverform som tilsettes gulvmalinger eller lakk slik at man reduserer risikoen for skliulykker.


Brodder på skoene og doppsko eller ispigg på krykke og stokk er et godt hjelpemiddel for å unngå fallskader nå på vinteren.

Det er ikke vanskelig å sklisikre trappen hjemme, og det finnes mange ulike metoder. Et annet alternativ er Liberon Sklisikring - det er en lakk som allerede er . Nok en trappetråd: Har en ut utetrapp av tre som blir veldig glatt når det er frost og vinter. Liberon Sklisikring passer godt i trappa til hemsen på hytta, der barna løper i sokkelesten, sier Leif Augustin i Alanor. Sklisikker vanntynnet lakk med silikater til bruk innendørs og utendørs på glatte underlag og trapper for å forhindre ulykker. Med denne typen sklisikring er den maksimale sklisikkerhetsklassen R12.


Denne sklisikringsprofilen legger grunnlaget for andre spesialformer i tråd med . Vi lager pressveisede gitterrister med en taggete overside (sklisikre rister). Den taggede oversiden på gitterristen gir ekstra sklisikring i miljøer der det for . Beckers Halkskydd er et tørt pulver som tilsettes gulvmaling eller gulvlakk for å oppnå en tørr overflate og dermed minske risken for å skli. Liberon Sklisikring 7ml, Klar, lakk med silikater til glatte overflater inne og ute.


Teppeunderlag med antisklifunksjon som holder teppet på plass. Vi kan levere våre press inn gitterrister med både enkel og dobbel sagtanning for god sklisikring. Dette gir meget sklisikker overflate som er godt beregnet på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.