onsdag 5. august 2020

Plexiglass ramme

I vårt sortiment finnes flere ulike serier og størrelser av rammer. Plexi er en type termoplast laget av acryl. I klar utførelse er det klarere enn glass.


Plexiglass gir bildene dine museumskvalitet på veggen! Toscana Skjærebrett Endetre Akacia Large - TG Woodware.

Jeg tenkte å kjøpe ramme fra clas ohlson, og benytte plexiglass som glass. Bildet er forøvrig 46xcm. Med sortimentet vårt av rammer har du mange muligheter til å gi gamle bilder nytt liv og en helt ny innramming.


Sortimentet har alt fra enkle linjer til spreke . Vi printer dine digital bilder og gir deg norges beste fotobok. Med sikker lagring er bildene dine lagret trygt hos oss. Vi har også et stort utvalg av fotogaver, . Kan sages, bores og gjenges i.

Ramme Galant Plexi 40xcm. Treramme med pleksiglass for bilder, plakater eller posters i størrelse 40xcm. Transparente og slitesterke plastplater som kan varmbøyes, bores, sages, graveres m. Lave priser og rask levering. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1. Noen som har erfaring med å lage ramme av plexi (acrylic)?


Kom over denne som virker enkel og grei (uten led lys seff) . Fotografiet og den tykke fronten i akryl holdes pent på plass ved hjelp av to . Jeg vil ha plexiglass i rammene, glasset blir nemlig for tungt,. To av bildene trenger kun nytt plexiglass , det ene bildet må ha helt ny ramme. Liten og slank ramme med bilde.


Laget av plexiglass i størrelsen 10xcm. Perfekt til kjøleskapet! Det fins flere gode grunner til å ramme inn et bilde med glass og ramme.


Innramming presenterer bildet på best mulig måte, hindrer at kunsten blir tilsmusset . Kabinetter og modifikasjoner: ser mange spørr.

Klipsramme er perfekt dersom du vil ha en enkel og stilren løsning til bildene dine. I stedet for vanlig glass har denne klipsrammen plexiglass , . Dette fotografiet er delikat, uttrykksfullt og iøynefallende. Lær hvilken ramme du burde ha på bildene dine, og få enda mer ut av dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.