onsdag 5. august 2020

Pipe innsats

Hei, vi ønsker oss en innsats i vår gamle pipe hvor det nå idag er uttak til en vanlig vedovn. Ovnen er i andre etasje av totalt tre etasjer og er den enest. Piperehabilitering i Bergen?


Vi hjelper deg med piperehabilitering av din skorstein, enten ved hjelp av stål, keramikk eller isodor. Med peisinnsats kan du sette ditt personlige preg på ildstedet.

Se vårt brede utvalg her - Nordpeis. Varmefag er Norges fremste fagkjede også på piperehabilitering. Her finner du informasjon om pipe, piperehabilitering, stålpipe og røyksuger. Stålpipe foring til skorstein: I dag brukes stålrør i hovedsak der hvor skorsteinen er inn kled eller hvor avstanden til treverk er for liten. Modellen fra Icopal ligner litt på den som TS linket til, så kanskje det er samme prinsippet?


Jo denne innsatsen er laget for å ha en elementpipe stående oppå seg. Men da må tegl pipen rives for å så bygge opp en slik ovn.

Da er det bedre å sette inn en . Huset er meget smalt langt (1m innvendig) og rundt meter langt). Vi jobberover hele Østlandet og teller pr i dag ansatte i bedriften. Alt du trenger til vedovner og vedpeiser: Stålskorsteiner, brannmurplater, røykrør, gulvplater og peissett.


Og mangler du pipe for å kunne fyre med ved? Da bør du se på gasspeisene. Kan en vifte redusere vedforbruket? Her kommer en trendy og moderne innsats som gir motvekt og et godt alternativ til den tradisjonelle innsatsen av støpejern.


Verdensnyhet - peisovner i glass! Myk, rund design med store keramiske . Vi rehabiliterer alle typer piper og kommer gjerne på befaring. Stort utvalg av nye peiser og ovner finner du hos oss. Problemet er at pipen ikke har vært brukt på år, og at den er kledd. Hot Megastore forhandler stålpiper fra Schiedel og Nordpeis.


Vi leverer også rør og rehabiliteringstjenester for skorsteiner, herunder også bytting av feieluke. Send oss en målsatt snittegning av boligen som viser hvor ildstedet og pipen skal plasseres, så gir vi deg pris på produkt og arbeid.

Etter ferdig jobb, ska.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.