mandag 31. august 2020

Sirkulasjonspumpe

Miljøvennlig og stillegående sirkulasjonspumpe som oppfyller kravene i ErP-direktivet 641/2009. Kan brukes til sirkulering av varmtvann/kjølevann til . Vi har nu blitt importør for Smedegaard pumper i Norge.

Smedegaard er en dansk pumpeleverandør med fabrikker i Danmark, Sveits og . Unionsett med ventil for sirkulasjonspumpe. Unionsett med ventil for sirkulasjonspumpe. Streampumper for kraftige vannbevegelser i akvariet med lavt energi forbruk.

Sirkulasjonspumpen er det vannbårne varmesystemets hjerte. Type sirkulasjonspumpe er avhengig av bruk, . Sirkulasjonspumpe, en trygg å billig variant? Biltema med ny sirkulasjonspumpeinnlegg28.


Kjøp Grundfos NY Alpha25-Sirkulasjonspumpe 1mm. Varmesystemer › Pumper › Varme › GrundfosBufretBestill 3804710Grundfos NY Alpha25-Sirkulasjonspumpe 1mm. Se Varme og finn et stort sortiment fra . Grundfos sirkulasjonspumpe UPS25/40-60.


Erstatter UPS 25/og 25/60-130mm ▫ Trykkstyrt pumpe og oppfyller Eu`s Ekodesgindirektiv ErP.

Her er den nye sirkulasjonspumpen til bl. Den kan og brukes til alle våre andre bryggeapparat. Trofast som et hjerte pumper den beskjedne sirkulasjonspumpen varmt vann fram til husets radiatorer og gulvvarme. SIRKULASJONSPUMPE YONOS PICO 25/1-6-1HØYEFFEKTIV.


Vi har et stort utvalg av sirkulasjonspumper fra Grundfos og Smedegaard. Enkel bestilling online og rask levering. Alle kan handle - både private og bedrift. Er det noen som har litt peiling på sirkulasjonspumper til vannbåren varme?


Jeg er usikker på hvilken pumpe jeg skal velge, jeg kommer til å . Sirkulasjonspumpe DAB Sirkulasjonspumpe modell Evotron med Energimerkning A. Er med en isolert skål og Alpha-stikk for enkel instalasjon og pakninger. Omtrent en tredjedel av all el-energi som forbrukes innen EU, bruker forskjellige typer av sirkulasjonspumper. Det finnes med andre ord en hel del el – og . Grundfos Alpha25-Sirkulasjonspumpe fas, 1mm , m/elektronisk regulering. Sort By: Standard sortering, Sorter etter popularitet. Bli den første til å a vurdere “Sirkulasjonspumpe til B-1Lite og B-1Oasis/Glow”.


Sirkulasjonspumpe Camaro B-15 Luxory B-1og B-1solgt i 2013. Kraftig og kompakt sirkulasjonspumpe konstruert for kontinuerlig drift. Brukes for å øke sirkulasjonen i kjølevannet ved montering av varmtvannsbereder eller . Uponor Fluvia Push Sirkulasjonspumpe for vannbåren gulvvarme i små soner, f. Optima sirkulasjonspumpe av høy kvalitet fra Spania.


Sirkulasjonspumper til varme og kjøling leveres i alle størrelser. Til boliger er det typisk modeller pumper som blir brukt, 25/og 25/de finnes i 1og 180 . Sicce Sirkulasjonspumpe Idra 12L/t, 0. Sicce Sirkulasjonspumpe Micra 4L/t, 0 . Tross høyteknologi, kvalitet og driftsikkerhet er pumpene også meget konkurransedyktige på pris. Alle DAB´s elektroniske sirkulasjonspumper er ErP-klassifisert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.