mandag 31. august 2020

Spotter i tak utendørs

Med vippbar downlight kan du enkelt regulere lyset inn mot veggen eller ut i rommet. Du ser litt av lyskilden, noe som gir ekstra liv i taket. Vi har enkle downlights og ferdige kit.


Skal montere noen downlights i taket over en veranda. I taket er det planker med litt luft imellom. Tenkte å borre hull midt i planken og montere .

LED downlights IPkan brukes utendørs og på badet hvor det er påkrevd med LED downlights IP44. Innebygde spotter til utendørs bruk – en lyskilde som sparer plass. LED belysning og downlights. Eller man kan gi hele rommet et løft ved å satse på innfelte downlights i taket. Legg gjerne til en dimmer så kan du velge hvilken lysstyrke som passer til den . Vi fører et stort utvalg av downlights til all slags bruk og her finner du utvalget vårt innen utendørs downlights.


Downlights for utendørs bruk. Belysning på terrassen og utendørs skaper en lun stemning, og forlenger sommeren i.

Spotter som er innfelt i terrassebordene gir en tøff indirekte belysning. Hva med LED-strips under rekkverket, eller langs taket som inditekte belysning? Hmm, hadde vært trivelig med noen downlights i taket over.


Anbefaler pulverlakkerte spoter ute , om du vil de skal se bra ut i flere år. Mange har spotter i taket som kaster lyset ne men det kan gi uheldige. Utendørs :Lavt plasserte lamper ved hageveier, stier og trappen til . Dette er hovedgrunnen til at LED-flomlys og LED-gatelys leveres med lavere fargegjengivelse og kaldere fargetemperatur, fordi utendørs ønskes mest mulig lys . I stua er det viktig å vite hvor møbler og medieutstyr skal stå før du plasserer downlights i taket , sier Erlend Lillelien, fagsjef i Lyskultur, Norsk . Altærnativ kan være å montere spottene i tak , med dimmer inne. Før du fyller taket ditt med downlights, er EL-PROFFENS råd å tenke gjennom hvilke deler av boligen du vil fremheve.


Riktig plassering er viktig for en pen og . Vårt datterselskap, El-Co, bistår mer enn gjerne med råd angående belysning utendørs. Liten og tøff LED-spott i IP44-utførelse for montering både innen- og utendørs i våte omgivelser. Passer utmerket til innfelt eller utenpåliggende montering i f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.