tirsdag 1. november 2016

Aksjeselskapet elektro gruppen

Aksjeselskapet Elektro Gruppen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Andre leverandører i samme bransje.


Utvidet firma- og kredittinformasjon. Har du en jobb du skal ha gjort?

Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Holder til i lyse og trivlig lokarer sentralt i oslo. Vi søker 2stk nye prosjektledere til vår service avdeling. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.


Startsiden for jobb og karriere i Norge. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem. Se mer informasjon under fanen Lærefag.


Vis kontaktinformasjon likevel.

Denne bedriften er godkjent lærebedrift innenfor fagene som er angitt . På grunn av økende oppdragsmengde søker vi 3stk elektromontør , gr L. Fagbrev som elektriker gr L. Snakke og skrive norsk. Minimum års erfaring som elektriker med fagbrev. Vi kan tilby: - Pendler tilpasset arbeidstid. Utførelse av elektromontasje, kjøp og salg av elektriske artikler samt annen tilliggende virksomhet. Virksomhetstype, Hovedkontor.


Elektro Gruppen er totalleverandør innenfor faste elektroinstallasjoner, og har sitt hovedvirke i Østlands område. Etter utførelse og gjennomføring av flere vellykkede byggestrømsprosjekter, deriblant Holmenkollen, Midstubakken og nye . Det er med stor glede vi kan melde om enda en ny kunde, denne gangen i et nytt segment. Industry: Construction. Location: Oslo, Norway.


Martin har jobb oppført på profilen. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Hagan. Antenner - Installasjon og service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.