mandag 31. august 2020

Ventilasjon kjøkken

Avtrekksvifter til bruk i boliger. Viftene har stor kapasitet og gir god avtrekk fra kjøkken , våtrom og toaletter. Lurer du hva balansert . Balansert ventilasjon med varmegjenvinning i enkeltrom. For å få en optimal ventilasjon på kjøkkenet kreves det både kunnskap og planlegging.


Vi gir deg noen råd på veien.

Hvilken regler finnes i forbindelse med kjøkkenventilasjon? Har lektet ned taket på kjøkkenet og har tenkt å legge røret fra vifta og ut oppi taket. Med avtrekksvifter fra Flexit har du mange reguleringsmuligheter for optimal drift.


God ventilasjon er viktig for alle bygg slik at inneklimaet blir sunt. Luftmengder for grunnventilasjon og forsert ventilasjon i boenhet. Den luften som først ventilerer oppholdsrom og innvendige ganger, vil etterpå ventilere toaletter, bad og til dels kjøkken. Velg riktig ventilator.


Ta kontakt i dag for tilbud på ventilator til ditt kjøkken.

Vi leverer hetter fra Røros Metall, Systemair og Flexit. Bygning skal ha ventilasjon tilpasset rommenes forurensnings- og fuktbelastning slik at tilfredsstillende luftkvalitet sikres. Luftkvalitet i bygning skal være . På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom byggevarehusene.


Ethvert kjøkken er unikt i form av layout og hvilke kjøkkenapparater som finnes tilgjengelig på kjøkkenet. Dette betyr at kravene til ventilasjon varierer for hvert . Noen har nok fått øynene opp for at de må ta ventilasjon og brannsikring av storkjøkken på alvor, men det gjøres fortsatt mye som ikke er bra, . Så har vi kjøkkenhetter som er en del av et balansert ventilasjonsanlegg , dvs. Vi har lang erfaring i levering og montering av avtrekk for kjøkken og hjelper deg.


Nå finner du et oppdatert Ventøk-blad om ventilasjon av restauranter og kjøkken. God luftkvalitet er både helsemessig og komfortmessig . En kilde til luftforurensning er når mat tilberedes på kjøkkenet. Stekeos kan blant annet inneholde kreftfremkallende stoffer. Det er også viktig at du ikke tetter igjen kanalene når du pusser opp bad og skifter kjøkken i en eldre bolig.


Da vil det bli dårlig ventilasjon. Gode løsninger og mange modeller. God luft på kjøkkenet er viktig for at det skal være god luft i hele boligen.

Badeeksperten har alt innen kjøkkenventilasjon på et sted til lavest mulig pris. Ventilering av kjøkkenet må derfor sees. Veiledning til teknisk forskrift, TEK § 13-Generelle krav til ventilasjon.


Kjøkken , sanitærrom og våtrom skal ha ventilasjon tilrettelagt for forsert ventilasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.