mandag 4. mars 2019

Male parkett uten å slipe

Du trenger altså ikke slipe bort lakk eller olje for å male parketten. Male parkettgulv kan gjøre susen på en sliten parkett. Du kan spare tusener at kroner på å slipe gulvet selv om du gjør jobben riktig. Vi viser deg hvordan du.


Slik reparerer du skadet parkett. Hadde gulvet vært uten lakk, ville vi startet med 40.

I dette huset skal vi male gulvet i gangen. Noen vil male vegger og tak mens andre skal bytte ut kjøkkenet. De fleste typer parkett , tregulv og trapper kan slipes og bli helt som nye, forklarer han. Skal du male over malte eller lakkerte gulvflater, bør du mattslipe først.


Dette praktiske redskapet fra Jordan kan du feste slipepapir med . Frisk opp den slitte parketten med farget olje eller maling. MALE : Ønsker man et heldekkende uttrykk, kan gulvmaling være et tøft alternativ. Det gjelder uansett om du skal male på et parkettgulv eller et vanlig bordgulv.

Vil du male et lakkert gulv, skal du slipe det helt matt. Men er det laminatparkett bør du sjekke hvor mye det er å slipe på før. På vanlig parkett og gulv i hel tre kan du leie en slipemaskin eller pusse. Gulvet må pusses med et finere slipepapir før det er klart for oljing, lakking,. Uansett om du har tregulv eller parkett , står valget mellom å male , . Mal deretter gulvet med to strøk maling.


Begynn med å male langs vegg og lister. Bruk gjerne rull når du skal male gulvflaten. Har noen erfaring med det å male parkett ? Mulig den da må slipes først uansett for å få malingen til å sitte).


Det var typisk brunlakkert parkett som hadde gulnet over tid og vi tenkte lenge at. Vi endte dermed opp med å slipe ned gulvene i absolutt alle rom, for deretter å. Vi endte opp med å male trappa hvit, men nå skulle jeg ønske vi også. PS: Jeg må få be om at tekst og bilder ikke kopieres uten tillatelse :) . Det går fint å male tregulv, men det finnes også ferdige gulv i ulike nyanser hvis.


Det finnes parketter med forskjellige tykkelser. Du kan male parkettgulv og massive tregulv, bare du forbereder gulvet nøye.

Det er slitesjiktet som er avgjørende for hvor mange ganger et gulv kan slipes. Enten du har gulv i heltre, parkett , laminat eller fliser, kan rommet få et helt nytt. Når gulvet er slipt og kvistlakk påført, er det bare å ta frem malekosten.


Bufret Lignende Når parketten er slipt og alle spor av gammel behandling er borte, har vi et godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.