onsdag 5. august 2020

Privatist elektriker

Her finner du alt av informasjon om utdanning innen ELEKTRIKER (vgs- privatist ). Studiet går under: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur. Det er registrert skole . Eksamen avlegges på nærmeste videregående skole. Som privatist må du ta eksamen i alle fag.


Jeg utdannet meg til elektriker som privatist i noenlunde voksen alder.

Er år og vil bli elektriker - Annen utdanning 12. Privatist i elektrikerfaget - Skole og leksehjelp 5. Elektriker utdanning - Annen utdanning 20. Artikler Bufret Lignende Du kan ta fag- og svenneprøven som privatist hvis du har allsidig og tilstrekkelig erfaring i faget. Hvordan bli elektriker i voksen alder?


Vanligvis kreves fem års praksis. Du må ta en teorieksamen før . Så jeg fikk veldig lyst til å bli elektriker for en stund sida, og oppsøkte derfor Voksenopplæringen i. Du kan jo ta det som privatist , eller via NKI nettstudier f.

Privatist eksamen i Elektrofag grunnkurs og andreåret sterkstrøm, deretter søke om å bli elektriker -lærling tenker jeg. Hvis ikke finnes det vel et . SVAR: Hei Du har rett i at fagbrev som elektriker er en yrkesutdanning på videregående. Du kan eventuelt ta programfagene som privatist , selv om det ikke . Jeg tok VKsom privatist og fikk erfare at det ikke var verdt en dritt. Pensum er forsåvidt enkelt.


Jeg leste en eller annen lærebok som ble brukt . Fylkeskommunen har ansvar for gjennomføring av privatisteksamen. Videregående skole og så lærling eventuelt voksenlærling. Det går greit å ta teorien på vgs som privatist hvis du har allmennfag fra før.


Dette er det samme som å gå opp som privatist , men man kaller det praksiskandidat når . I tillegg må du krysse av i feltet Lærling. Dersom lærlingen melder seg som privatist i andre fag, må det betales ordinær eksamensavgift. Før het det gruppe L, nå heter det.


Bygningselektriker Hva er den store forskjellen på kompentanse etter du her tatt fagbrevet? Etter forespørsel fra mange interesserte vil MKS i samarbeid med Færder vg. Informasjon om avvikling av fagprøven for elektrikere , automatikere, telekommunikasjon,dataelektroniker,tavlemontør, produksjonselektroniker og kuldemontør.


Det vil bli gitt informasjon om dette ved oppstart. Oppmelding til privatisteksamen gjøres på .

En praksiskandidat er en voksen som tar sikte på fag- eller svennebrev uten å være elev eller lærling. Teorikrav Praksiskandidater avlegger en . En elektriker må ha godt fargesyn for å kunne bruke relevante koder og merkesystemer. Du bør ha teknisk innsikt, og må være nøyaktig og ansvarsbevisst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.