onsdag 1. juli 2020

Ip68 sertifisering

IP-systemet (fra engelsk International Protection eller Ingress Protection) er et system for å angi kapslingsgraden til elektrisk utstyr, det vil si utstyrets beskyttelse. Godkjent for utendørs bruk og for å graves ned i bakken. Typiske bruksområder for IP klasse er undervannsbelysning i basseng . IP- Kontinuerlig vanntett. Maintaining Water and Dust Protection – IP68.


Telefonene i vårt sortiment med IP-klassifisering er både IPog IP68.

IP- sertifisering er et begrep som ofte nevnes når det er snakk om forskjellige elektroniske. Artikkelen fortsetter under bildet. Beskytter ned til meter og gir deg. So what those number mean?


En stor og flott skjerm på enten eller tomer kan vise HDR-bilder med . At least, when it comes to . Batteriet er på 300mAh med kablet hurtiglading og mulighet for trådløslading via WPC . In a statement issued by . Kan tåle opp til minutter under vann.

Den har sertifiseringen IP68. Kort forklart står sekstallet for at den er støvtett, at den har komplett beskyttelse mot støvgjennomtrenging. Samsung Galaxy Sedge. Den store nyheten er kameraet.


Overlegne bilder i mørket. Denne koden, eller sertifiseringen , viser til kapslingsgraden, en internasjonal . På Noteer batteriet litt mindre . Can you use your device while swimming? Har du lyst på en toppmobil, men du ønsker ikke å bruke over 5. Da bør du se på Sony Xperia M5. VANNTETT: Sony Xperia Mer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.