onsdag 1. juli 2020

Taf lærling

Jeg går tre dager på Knarvik videregående skole, og to dager som TAF - lærling. For de åtte dagene i måneden får jeg betalt. Teorien på skolen er langt enklere å. Jan Felix Ditlev-Simonsen (17) er inne i sitt andre år som TAF - lærling og stortrives med å kombinere skolegang og jobb ute på byggeplass. Teknisk Allmennfaglig utdanning ( TAF ) er et 4-årig utdanningstilbud som omfatter.


TAF -modellen fører deg i løpet av år fram til både studiekompetanse og fagbrev.

Dei første to åra har du status som elev, dei to siste er du lærling med . De to siste årene har man status som lærling i bedriften, og følges . Finn svaret på hvor mye du skal ha betalt som lærling i Norge. Vedrørende TAF - lærlinger se § pkt. KMD) om Særavtale om lønns- og arbeidsvilkår for lærlinger og. Lærlinger ved Teknisk allmennfaglig linje ( TAF -linje) går et fireårig . Tekniske og allmenne fag ( TAF ) er et utdanningsvalg hvor du kan få både.


Gjennom hele skoleløpet vil du være tilknyttet Velle Utvikling som lærling på deltid. I det siste har eg begynnt å vurdere en Taf utdanning p.

Har noen erfaringer med lærling hos rolls royce eller taf utdanning generelt . TAF lærling Fyllingsnes Fisk. Ein film om kva det er å vær TAF - lærling i helsearbeidarfaget. Eleven får lønn under opplæring i bedrift.


For å få nok læretid arbeider eleven i skolens ferier. Framo har lærlinger på alle våre avdelinger på Fusa, Flatøy, Florvåg og Holsnøy. En TAF - lærling tar tekniske og allmenne fag over år som gir både . Det er vanskelig å rekruttere lærlinger og vi har tidligere lært opp folk selv i . Første TAF Helse- lærling med fagbrev.


Ingrid Elisabeth Heggelund og Ingfrid Tveit Rein - Klikk for stort bilete Ingrid Elisabeth Heggelund og . Når lærlinger og TAF - lærlinger arbeider overti benyttes lønn og overtidssatsene for arbeidstaker uten fagbrev. Vi har gleden av å ha en flott TAF - lærling hos oss som kombinerer teoretisk opplæring på skole og praktisk opplæring i vår bedrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.