onsdag 1. juli 2020

Mobil sagbruk

Hvis du har planer om å sage ditt eget tømmer, enten for salg eller for eget bruk, trenger du et solid utgangspunkt. Regn med det legendariske ryktet til Norwood mobile sagbruk - Produktive. Få den samme kapasiteten for store stokker som industrisagbruk, men til en brøkdel av prisen med LumberPro HDmobilt sagbruk - Sag hardtre og bløtt tre opp til (cm) i diameter, skjær bord opp til (cm) bredde og prosesser stokker i uansett lengde.


Start med LumberPro med manuell konfigurering. Penger kan vokse på trær! Regn med Norwood for alt du trenger fra start til lønnsom avslutning.

Høst av dine verdifulle trær. Sag opp trærne til lønnsom trelast. Vi inviterer deg til å utforske nettsiden vår. Woodland Mills HM1-7. HK Bensin Sagbruk med 2ccm Kohler motor.


HM1Spesifikasjoner Dette er det minste av våre mobile sagbruk. Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer. Jeg endte opp med en omreisende fant som satte opp sitt mobile sagbruk med dieselmotor her på gården og skar ca.

Det gikk greit bortsett fra at jeg tror tommestokken hans har krympet. Dimensjonene ble ikke helt bra. Dessuten håndterte ikke saga tennar spesielt bra.


Andre leverandører i samme bransje. Vis i kart Åpent i dag Stengt . Vi ville både ha opplysninger om selve sagbruket (teknologi) om tømmerforbruk, om produksjonen og noe om økonomi. Denne kategorien er tom. Det vart då mogeleg å flytte sagbruka frå fossefalla. Sagbruk kunne byggjast ute i skogen, nærare tømmerressursen, gjerne drivne av ein lokomobil.


Viktigare var det at dei kunne byggje store sagbruk ved utskipingshamner for trelast. Mobile sagbruk og tilbehør. Bagn Bygdesamling - Photographer Brager, Gudbrand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.