mandag 8. juni 2020

Profil kjøkken

Denne klassiske og landlige modellen er virkelig en romantikers drøm. Utførelsen i heltre eik gir naturlige variasjoner og et flott rustikt utseende. Dette er en spennende og klassiske modell med rette endekanter og profilerte detaljer.


Vitrineskap med sprosser eller kjøkkenøy med . Det klassiske og hjemmekjære kjøkkenet med tradisjonelle linjer og lun stil som passer inn i. Et typisk klassisk kjøkken som alle liker.

Eik Profil er vår populære klassiske eikemodell med rene linjer. Bedriften produserte i mange år dører og vinduer, butikkinnredninger og kjøkken. Vi har et stort utvalg gaver til bruk på kjøkkenet.


Dette inkluderer både kjøkkenredskaper, kniver og sammensetninger med mat, drikke og kopper og krus. Vi er en totalleverandør innen profil og brenner for merkevarebygging i praksis. Sammen finner vi den beste løsningen og det som passer deg og ditt firma.


Ovnsformer, paiformer og andre fantastiske former til det perfekte kjøkkenet. Går att diska i maskin men måste i så fall handtorkas för att undvika att brickan. Alt fra klassisk pene artikler til modige nye designer er tilgjengelig.

Her finner du alt til kjøkkenet ! Skuffefronter og skapdører har innfreste profileringer i speildørlook. Lett å innrede store romløsninger med et elegant resultat. Et raust og gavmildt kjøkken som . Serien åpner for en mengde muligheter for å skape din helt egne stil.


En spennende og klassisk modell med rette endekanter og profilerte avslutninger. Denne modellen kan også leveres med omramming og . Alle ramtredører har en valgfri profil inn mot fyllingen. Elektrisk blender i matt sort stål med mugge i glass 5L, iskross funksjon. Designet til alle kjøkkenmiljøer.


Vi har per i dag forskjellige profiler i vårt sortiment. Står du allikevel ovenfor et problem med å finne en identisk profil til for eksempel et eldre kjøkken som skal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.