mandag 8. juni 2020

Murerverktøy

Forhandleren for fagfolk. Profesjonelle produkter og verktøy for vei, vanntetting, betong, mur- og fasade og byggevarer. Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til meny Hopp til søk Hopp til meny.


Velkommen til vår nye hjemmeside! Våre forhandlere kan logge inn her for å sjekke . Bufret Våre produkter.

Her finner du verktøy, tilbehør og maskiner for å få jobben gjort med godt resultat. God kvalitet til lave priser. Vi har alt du måtte behøve av murerskjeer, pussebrett og annet til muring.


Dette er danske kvalitetsprodukter, beregnet for proffen men til priser som er fullt ut konkurransedyktig med mye av det simple som selges. Vi leverer til butikker som forhandler keramiske fliser og byggevarer, og har avtaler med de største kjedene og flisebutikkene i Norge. Vi selger ikke til sluttbruker, men hjelper dere mer enn gjerne med å finne en av våre forhandlere. Alt for hjemmefiksere til proffe.


Kjøp fra: Malingretthjem. Tømmermannsblyant Bleispitz 17mm.

Treblad til asfaltrive. Tapetknivblad Olfa 18mm 10pk. Tannsparkel med trehåndtak 280mm T8mm. Svamp x 28cm med borrelås à 5stk opprutet. Trimmekniv fastmontert.


Avstandsmåler Båndmål Fuktighetsmåler Metermål - Glassfiber Metermål - Tre Skyvelære Vinkel. Strait-Line krittsnor 30m. Krittsnor 30m reservesnor Strait-Line. Reservesnor 30m til Strait-Line.


I tillegg til Norges største utvalg av lagerførte fliser tilbyr Flisekompaniet alt du trenger av verktøy og tilbehør for å gjøre jobben. Murerverktøy - hammer, meisel, lodd. Interaktivt oppgavesett, Oppgave: Oppgave om navn på murskjeer. Når du går videre aksepterer du vår bruk av cookies.


Varen er nå lagt i handlekurven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.