torsdag 11. juni 2020

Kjøkkenvekt

Hos oss kan du få Kjøkkenvekt levert hjem innen timer. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. SOEHNLE KJØKKENVEKT PAGE HVIT Kjøkkenvekten fra Soehnle er kun mm høy og full av den mest innovative teknologi.

En god kjøkkenvekt er uunnværlig på kjøkkenet når du skal måle opp riktige mengder. I denne artikkelen har vi satt for oss å finne ut hvilke . Elektronisk med tara-funksjon for å nullstille vekten ved delveiing eller veiing med beholder. Swordfish kjøkkenvekt SFKSM14E - Moderne og elegant kjøkkenvekt fra Swordfish med kg kapasitet og elegant berøringspanel.

Swordfish kjøkkenvekt SFKSW14E - Moderne og elegant kjøkkenvekt fra Swordfish med kg kapasitet og elegant berøringspanel. Vi selger kjøkkenvekter av førsteklasses kvalitet med gode funksjoner og fantastisk design. Kjøkkenvektene er slitesterke og robuste, .

OBH Nordica Balance 50Kjøkkenvekt - Stort LCD display, Tynn kjøkkenvekt – kun mm høy. Denne moderne kjøkkenvekten har en nøyaktighet på ett gram og en kapasitet på fem kg. Bollen i rustfritt stål er avtakbar og lett å rengjøre.


LCD-displayet om vekt og volum på forskjellige råvarer. Veier opp til kg; Nullstillingsfunksjon; Måler g/oz og væske. Stor og romslig vektskål som benyttes som deksel når vekten settes bort. Kitchen har tatt inn denne i fargene; sort, hvit og rød. Mangler du en kjøkkenvekt, så er du på rett sted.


Et kjøkkenvekt er uunnværlig til å måle den riktige mengde på ingrediensene ved matlaging og baking. På utkikk etter en god kjøkkenvekt så se våres store utvalg. Kjøp en elektronisk kjøkkenvekt fra Kenwood.


Kenwood kjøkkenvekt har høy kapasitet opp til 8kg og med 2g nøyaktighet, perfekt for ethvert kjøkken. Page Evolution - VERDENS TYNNESTE KJØKKENVEKT! Under cm høy og full av den mest innovative teknologi.


Se beste pris på OBH Nordica Balance 50Kjøkkenvekt. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Beurer KS Kjøkkenvekt (høy presisjon) - kg.


Beurer KS veggmontert kjøkkenvekt med klokke/stoppeklokke - 5. Hvit kjøkkenvekt fra Nicolas Vahé i rustfritt stål med avtagbar skål. Helt nødvendig når du skal måle ingrediensene til favorittkaken. Så stilig at denne kan stå fremme på kjøkkenbenken eller henge på . Wilfa KW-nøyaktig kjøkkenvekt med bruttovektfunksjon og stort display Kjøkkenvekten har et tydelig display der du enkelt kan se resultatet av det du veier. Kjøkkenvekt i metall med avtakbar skål i rustfritt stål.


Måleverdien presenteres automatisk med inndeling ned til hvert 5. Hver gang mengden endres leses ny vekt opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.