torsdag 11. juni 2020

Interiørtips bad

Vi har funnet et inspirerende utvalg til deg, enten du liker fargefriskt interiør eller minimalistiske . Slik får du særpreg på badet uten at det koster skjorta. Her er det brukt en malingsteknikk som gir deg speileffekt, tipser interiør -arkitekt Boris Miller. GRØNT PÅ BADET : Har du plass, gjør du badet mye mer innbydende ved å sette inn møbler og store planter.


Foto: All Over Press Norway.

Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags SPA-sted i hverdagen. Trendene går bort fra. Se, nyt, og få noen utrolige ideer til badet ! Her er buskelisten du bør ha ved planlegging av nytt baderom.


Planer om å pusse opp eller gi badet et lite løft? TV- BAD : Bad og badekar er flislagt med fliser fra Norfloor, kontrastflisene på endeveggen er fra Modena. Den veggmonterte flatskjermen fra .

Med det er også interiøret i alle husets rom viktigere, også på badet. Her er det ikke snakk om minutter til dusj og tannpuss hver morgen, nå . Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det? Det finnes ingen hovedregel for innredning av små bad. Du kommer langt med litt kreativitet, maling og noen vannfaste tusjer.


De kuleste effektene på badet kan du nemlig lage selv. Billig og miljøvennlig er det også! Skap en koselig atmosfære på badet med det lille ekstra! Her får du utrolig mye inspirasjon fra hele idéer for små baderom. Hvite fliser er trygt – men nokså kjedelig!


Her er inspirerende bad som tar i bruk farger på en forbilledlig måte. På hotellet vaskes baderommet hver dag, og det er den viktigste grunnen til at det ser rent og fint . Baderom (2)Familieliv (6)Ferie (1)Gjør det selv (10)Grønne hjem (1)Hage (4) Hjemme hos (1)Hjemmekontor (1)Holde orden (8)Innredning (13)Kjøkken (2) Liten . Skal du pusse opp eller. Her finner du interiørtips og leverandører av interiør.

Belysning, interiør , tekstiler, tepper, hagemøbler, kjøkken, bad. Solskjerming: Bad og gang. På badet ønsker vi å skjerme for innsyn, samtidig som gardinen må tåle fuktighet og damp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.