onsdag 1. april 2020

Vinylgulv kjøkken

Det er mange gulvtyper å velge mellom til kjøkkenet. Tregulv, steingulv, klinker eller for eksempel vinylgulv. Velg riktig gulv til riktig sted.


Alt du trenger å vite om vinylgulv ! Få med deg de siste trendene og nyhetene, og lær om vinylbeleggets unike egenskaper.

Gulvbelegg på kjøkkenet. Skal du legge gulvbelegg er det mange å velge mellom på kjøkken. Laminat, parkett, gummigulv og korkgulv er de vanligste gulvene på kjøkken. Kjøkkenet er et rom der familie og venner treffes for å spiser og hygge seg sammen. I mange hjem er dette boligens samlingssted og hjerte.


Her legger du et solid og godt gulv som gjenspeiler din stil, i et materiale som er motstandsdyktig og enkelt å holde rent. Til og med på badet er vinylgulv en fin løsning.

Handle basert på: Produktfilter. På gulv som ikke er i vater hele veien, som buer eller bulker, kan man ikke legge laminat mens det går helt fint med gulvbelegg. Også spesielle sklisikre vinylbelegg finnes for hjem og institusjoner. Les også: Ulike rom stiller ulike krav til gulvet.


Det tåler vann og generelt hard bruk. På barnerommet kan et hyggelig mønster være et alternativ. Slitesterke og holdbare gulv med gode akustiske egenskaper. Disse egenskapene i kombinasjon med mange flotte farger og design skaper et hyggelig miljø. Referanser Produkt valg Interiør designer Andre sub-segmenter Topp . Vinylbelegg er ikke hva det en gang var, du får nå mange ulike mønsker og kvaliteter og vinylen kommer som fliser, staver og klikksystem.


Imitert tregulv i vinyl er et godt alternativ til deg som synes det er koselig med naturelementer, men vet at gulvet må tåle stor belastning. Vinyl passer like godt på badet, som i gangen, eller på kjøkkenet. Nå kan du velge og vrake i nytt og spennende design. Vinylgulv på kjøkkenet Vinyl er ikke hva det . Du får altså utseendet til et flott tregulv, men du får vinylgulvets robuste egenskaper.


For å se våre ulike gulvtyper i vinyl kan du klikke på bildene i kategorien, der du får ytterligere informasjon om hvert enkelt vinylgulv.

Dette vinylgulvet har et vakkert mønster som minner om fliser av marmor. Denne mellomgrå nyansen er lett å matche og gir liv til rommet. Fungerer også fint på et gjestetoalett som ikke er våtrom. Baksiden kan være av oppskummet vinyl eller tekstil som gjør gulvet mykt, mens topplaget av vinyl gjør gulvet slitesterkt. Vinyl som gulvbelegg forbinder mange først og fremst med badegulv, kjøkken og andre områder som er utsatt for mye vannsøl og slitasje.


Sammen med linoleum har vinyl dominert svært mange offentlige bygninger, av praktiske og økonomiske årsaker. Men vinyl kommer ikke bare som selvklebende fliser . Texstyle er nylgulv av høyeste kvalitet med en tekstilbakside for økt komfort. Et perfekt valg for kjøkken , gang og stue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.