onsdag 1. april 2020

Honda gresstrimmer

Universal, ryggbåren gresstrimmer og ryddesag for mer profesjonell bruk, som forenkler rydding i skråninger og vanskelig terreng. Med bakgrunn i de unike og cc micro 4-takts motorene, har Honda utviklet neste generasjons gresstrimmere. Disse kombinerer komfort og pålitelighet og .

Ypperlig gresstrimmer til siste finpuss i hagen, med langt og bøyd riggrør for en bedre arbeidsstilling. Trimmere Hondas 4-takts gresstrimmere og ryddesager er miljøvennlige, støysvake og dekker de fleste oppgaver fra alminnelig hagepleie til . En gresstrimmer, eller kantklipper om du vil, tar over der hvor plenklipperen ikke strekker til og gir. Vi kan tilby gresstrimmere fra produsentene Honda og Stihl.

Universal Ryddesag/trimmer for profesjonell bruk, med den kraftige cc motoren. Jeg har selv en Honda takter til ca 4k uten bæresele. Unngå arbeid som overskrider maskinens kapasitet som angitt i brukerveiledningen Vær spesielt oppmerksom når du klipper ujevn plen eller i skråninger.


Hvorfor burde du velge en robotgressklipper? Liten demo på honda gresstrimmer og hvordan du bytter fra sen til gresskniv. Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper.


Sammenlign priser på alle Honda Gresstrimmere (3). Sammenlign priser på Honda UMS 4LN ET.

Bensin Gresstrimmer 7W Trådmatet kg . Søk etter honda gresstrimmer ga Gule treff. Honda Husqvarna Sunwind Vi er også selgere av produkter fra flere andre leverandøre. Har en realtiv ny slik som stopper når jeg gir full gass. Naboen lånte den og fylte bensin som var iblandet olje(prosent), . Produktinformasjon: takts trimmer med Honda GX hk motor.


Standard dobbel sele, trådhode og trekantblad. Honda introduserer de første produktene i sin nye serie av batteridrevne, trådløse hagemaskinprodukter, med . Honda originale gressklippere – det ledende gressklippermerket, har alle de kvaliteter du skal se.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.