onsdag 1. april 2020

Innvendig skyvedør med glass

Swedoor tilbyr skyvedører av ypperste kvalitet. Skyvedør i vegg og utenpåliggende skyvedør. Se nettsiden her og finn en innvendig skyvedør som passer deg.


Om du velger en dør med utenpåliggende glasslister kreves det en innbygningsmodul til minimum 122mm veggtykkelse. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Moderne design, enkel montering for vegg og tak.

Fleksibelt og mange spennende varianter i åpent eller lukket system. Innvendige skyvedører doble eller enkle. Vi kan levere alle våre innvendige dører som skyvedører. Vi kjører ut til Oslo fra kr 89- Bestillingsvarer: . En skyvedør i glass er et spennende utgangspunkt for et mer moderne design og minimalistisk interiørstil.


En utenpåliggende skyvedør brukes mange steder istedenfor en vanlig dør. Står en dør stort sett åpen eller det ønskes en dør som ikke tar opp gulvplass, er en utenpåliggende skyvedør akkurat det du trenger. Noen ganger er det faktisk ganske praktisk å kunne åpne en hel vegg, eller kanskje bare noen deler av den.

Med skyvedører i glass kan dette bli en virkelighet! Det finnes mange forskjellige typer glass som kan . Dører og vegger i smijern og glass gir rommet et særdeles eksklusivt og luftig preg. Myhre Smie har levert mange slike løsninger til kvalitetsbevisste kunder over hele Norge. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Uvanlig små beslag for skyvedører og skjult teknikk under en designet profil. Fordelene er store og av høyeste nivå når det gjelder teknikk, stor valgfrihet i plassering og mestrer glasspaneler opp til 1kg. Bruksområde For innvendige skyvedører i glass.


Kontor- og bedriftslokaler. Få større romfølelse og skap . Hos MAXBO finner du innerdører i mange ulike utforminger, størrelser og farger. Kjøp på nett eller i butikk. Først må du finne ut hva skyvedøren skal gjøre for deg. Skal den ha en lydisolerende effekt mellom to rom, bør den gli inn i veggen.


Dersom den bare skal skjerme, kan det for eksempel være en dør i glass som glir langs veggen. Glassfelt binder rommene sammen, . Med en skyvedør oppleves også døråpningen som større, ettersom døren forsvinner helt når den åpnes.

De fleste av Doorias innerdører kan leveres i skyvedørsutførelse, både som enkeltdører og pardører. En innfelt skyvedør er helt skjult i åpen stilling. Hand crafted Ekslusive tysk produserte skyvedørsløsninger. Rik på detaljer og kvalitet på øverste hylle.


Terskler – andre typer. Eksklusiv enebolig med hvite dører. Listfrie dører i hvitpigmentert eik. Tilgjengelig i butikker.


Til å begynne me at alle innvendige dører er av tilsvarende konstruksjon er oppdelt i parallelle glide- og skyve-folding. Metall og glass , glans og innovative elementer av dekor, ergonomi og obligatorisk - så se skyvedører i denne stilen. Magnor skyvedør er en spesialutviklet dør tilpasset norske klimatiske forhold. Det er blant annet lagt stor vekt på tetning og motstandsdyktighet mot fukt og råte.


Også edeltre som eik, ask m. Har funnet et bilde av en skyvedør i frostet glass med utpåliggende skinner på nettet. Er det noen her ute som vet om et sted jeg kan finne disse. Billig dersom du klarer deg uten glass , dyrere med glass. En skyvedør er veldig praktisk mellom rom hvor døra står åpen det meste av tiden men den er dørligere enn en vanlig dør når det kommer til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.