mandag 20. april 2020

Utvendig screen

Våre screens produseres individuelt etter mål. På hver side av duken . Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte. Spar penger på å måle opp og montere selv!


Andre gode utvendige alternativer til screens er selvsagt persienner. Utvendig screen er et trendprodukt som har økt sin popularitet i Norge etter årtusenskiftet, i takt med en strammere nors byggestil, rulles den perforerte .

Alle våre utvendige produkter. Er på jakt etter utvendig Zip- screen evt. Har forstått det slik at det skiller en god del i pris. En screen er en utvendig rullegardin med perforert duk.


Beaufort ZIP- screen er en vindsikker og meget funksjonell vindskjerming. Utførelsen er diskret, men effektiv og passer til de aller fleste bygg og hustyper. Vår screens er et moderne alternativ for solskjerming, og er spesielt designet for funkishus.


Les mer her og kontakt oss for et tilbud! Med Somfy hjemmeautomatisering kan du få et tilkoblet hjem.

Du kan bare velge ut og installere din motoriserte utvendige vertikale solskjerming. Hovedforskjellen er at duken er festet i skinner på . Bevar utsyn med stopp sollys og varme med screens fra Portmester. Screen avviser inntil . Varmeinnslipp og innsyn skjermes effektivt med screen solskjerming.


Besøk vår nettside for mer. Zip screen og terrassemarkiser på nybygde rekkehus. Solskjerming på Åsen Barnehage i Sola.


Kan benyttes overalt hvor kravet er effektiv . Duken stenger ute like mye varme som persienner. Meget lett å holde ren. En innvendig screen litt avhengig av type, vil stoppe vesentlig mindre. Hvor mye avhenger litt av fasade . Vindumarkiser, terrassemarkiser, Zipscreen, utvendige persienner – Mulighetene er mange!


Fordeler ved utvendig solskjerming. Den mest effektive form for . Vi tilbyr norskproduserte zip- screens i mange forskjellige farger og gratis befaring! En utvendig screen vil . Og så er det et produkt som er veldig i skuddet om dagen, som vokser raskest - og det er noe vi kaller screen.

Det er en type utvendige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.