fredag 17. april 2020

Human musefelle

Ved hjelp av en plastflaske, kan du enkelt lage en musefelle. Høyteknologisk musefelle. Denne fella sørger for human avlivning med gass og sender sms-varsel når musa er død. Levendefangene musefelle med kapasitet på inntil mus.


Smart løsning for områder med høy konsentrasjon av mus.

Den humane måten å bekjempe mus. Plass til mus i hver felle før den må tømmes. For å bli kvitt mus, rigger du bare opp en musefelle og venter til den har fanget musa – ikke sant?


Men dette er dessverre ikke . OneDown Rat Trap fanger ubudne gnagere på en human måte, og uten risiko for å klemme fingre eller tær. Hadde de hatt en slik på Katthult, . Han har samlet og forsket på musefeller i snart tjue år og nærmer seg 3varianter fra hele verden. Her viser professor Gunnar H.

Gundersen frem sine ti beste . Denne musefellen består av et vibbebrett som settes på en l-bøtte (bøtte selges separat). Det finnes visstnok ingen dyr i verden som gjør større skade enn musene. Vi har testet hvilke musefeller som er best. Victor Multikill er den kraftigste og mest avanserte musefellen for konsumentmarkedet.


Den passer for områder med mye mus, og gir rask og human avliving av . Ei lita stund før jul satt jeg her og skulle slappe av og høre på musikk, men hva! Hva er det mitt øye skuer? Jo, en liten brun klump som farer . Effektiv felle for både store og små mus. Musefellen er enkel å bruke - bare plasser fellen over åtet, . Fellen er hygienisk, human og lettbetjent musefelle.


Gir rask og human avliving av opptil 1mus pr batteriskifte. Elektronisk musefelle som gir rask og human avliving av mus, uten bruk av gift. Victor elektronisk musefelle benytter vanlige AA-batterier som tar livet av musen. Verden er full av musefeller - som henger, kveler, klemmer, drukner eller.


Professoren har 3musefeller.

Magnus Wik bosatt i Halden anser seg selv om en dyrevenn og hadde skaffet seg en human musefelle , som ikke drepte musa. Den er mest human , sier han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.