torsdag 16. april 2020

Parafintank glassfiber

Norge har parafin- eller oljetank i hagen. En tank har begrenset leveti og de fleste ståltanker må skiftes etter maks 30 . Hei, som nevnt i en tidligere tråd hiver vi snart ut den gamle oljefyren.

Er tanken av glassfiber tillater noen kommuner at den ligge ved å fylle den med løsmasse, men det beste er å få den fjernet. Vera tanken er full med olje (parafin), og har blitt brukt til ett privathus. Alle som eier en olje – parafintank er pliktig til i hht.


Fra 19og frem til i dag er det overveiende GUP tanker ( Glassfiber umettet polyester) som blir benyttet.

En olje- eller parafintank har begrenset leveti og de fleste ståltanker må skiftes etter maks år. Glassfibertankene etter noe lengre ti men ikke tilhørende rør . Glassfiber har lenger leveti men det gjelder ikke for tilhørende rør og ledninger. Lekkasjer fra gjennomrustede eller skadede oljetanker kan forurense både . KART OVER EIENDOMMEN MED INNTEGNET PLASSERING AV. En nedgravd oljetank påvirkes av grunnen den ligger i og av innholdet i tanken.


Parafintank i glassfiber på 24liter gis bort til førstemann som kommer. VV Teknikk har lang erfaring med å bytte ut og sanere oljetanker. Olje–/parafintanken er en viktig del av et fyringsanlegg, det er derfor meget viktig at montering . Glassfiber/Gup-tank: Skal gjennomføres en trykktesting to år etter tanken ble nedgravd. Deretter ordinær førstegangskontroll ved 30-års alder, . Her finner du mange tips om fjerning av parafintank:.


Fjernet i sommer en innvendig 1000l gup-tank (glassfiber). Dette gjelder alle oljetanker av stål og glassfiber. Tanken bør leveres raskt etter at sertifikatet er utstedt pga dannelsen av gasser.


Parafinbrenner i tilknytning til peis i stuen. Det ble foretatt tetthetsprøving av tank og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.