torsdag 16. april 2020

Mesterbrev tømrer utdanning

Mesterbrev er videreutdanning for de med fag- og svennebrev og nok praksis i et mesterfag. Når det gjelder spørsmål om fritak for annen utdanning er hovedregelen at en tar kontakt med Mesterbrev. Hvor er nærmeste sted jeg . Byggeledelse – Mesterbrev.


Denne utdanningen retter seg mot deg som har svennebrev som tømrer , murer eller rørlegger.

Utdanningen kvalifiserer til søknad om Mesterbrev. Du kan studere på deltid over nett, og slipper derfor å sette alt annet på vent. Mesterbrevutdanningen er å regne som en merkantil utdanning i økonomi og bedriftsledelse. Du får en beskyttet tittel som mester og kompetansen dokumenteres gjennom et mesterbrev. I tillegg er opptaksgrunnlaget fag- eller svennebrev i et mesterfag.


Som du ser under, så kan tilsvarende godkjent . Du får en grunnleggende innføring i de faglige ledelsesoppgavene og emnene som er spesielle for byggfag.

Du kan starte på utdanningen dersom du har fag- eller svennebrev i ett av mesterfagene. Er det mulig å ta mesterbrevet på et år? Mesterutdanningen gir deg utdanning innen økonomi, faglig kalkulasjon, markedsføring, etablering og ledelse.


Ja, i prinsippet er det ikke noe i veien for å fullføre mesterutdanningen på et år. Vi har lagt opp til en fleksibel gjennomføring, slik at f. Jeg er nyutdannet tømrer med bestått svenneprøve i Mai, er nå i fast arbeid og trives godt med det. Da lurer jeg på om hvilke skoler man skulle ha gått, teknisk fagskole eller mester- utdanningen. Ja okei, vil det si at hvis man fortsetter som tømrer etter teknisk fagskole, vil man få mesterbrev. Kurset består av deler, hver på uker fra begynnelsen av januar til og med mars hvert år.


Del BEDRIFTSLEDELSE avsluttes med eksamen i Spania, og er obligatorisk for alle som vil ta mesterutdanning. Modulen er og åpen for andre som ønsker bedriftslederutdanning. Del FAGLIG LEDELSE, tilbys . Mesterbrevet Har du fag- eller svennebrev kan du toppe karrieren ved å ta Mesterbrev.


Ved revidering av fagskoleutdanningen Mesterbrev tømrer ved Studieforbundet Folkeuniversitetet (Mesterfagskolen) er det konkludert med at flere av kravene som gjelder for godkjenning av fagskoleutdanning ikke er oppfylt. Vi kan derfor ikke opprettholde godkjenningen av fagskoleutdanningen.

Denne typen videreutdanning holdes gjerne på kveldsti slik at du kan jobbe på dagen. Når du har bestått eksamen, og oppfyller kravene til praksis, kan du få mesterbrev og starte egen . Informasjon om godkjente tilbydere finner du her. Dersom du ønsker å bli mester, se Mesterbrevnemnda sine nettsider.


Fagskolen i Hordaland . Som mester har du et godt grunnlag for å starte elle. Lykke til med utdanningen din! Veiledningssenteret Follo, i samarbeid med ung. For den rette kandidaten vil det være mulighet for å bli medeier i selskapet. En erfaren tømrer som er i ferd med å fullføre Mesterbrev utdanning kan også være aktuell.


Erfaring fra prosjektledelse. Kjennskap til bruk av kalkulasjonsprogrammer. Behersker norsk og engelsk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.