torsdag 2. april 2020

Maling gulv

Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv , som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv. Vi gir også tips på gode verktøy og farger for ditt. Du kan male veggene alt du orker, men om gulvet er feil, blir helheten uansett feil.


Er gulvet i god stan er det heldigvis ikke nødvendig å bytte . Vi viser deg hvordan du får et nytt gulv på en helg.

Det er ikke så vanskelig, men det krever godt grunnarbeid. I dette huset skal vi male gulvet i. Når vi skal forandre på noe hjemme, er den første tanken ofte å male veggene. Men du kan også gi rommene et løft ved å gå for en ny farge på gulvet. Som mye annet, er forberedelser viktig når du skal male gulv. Les også: Sørg for at du velger riktig maling før du starter malearbeidet hjemme.


Stadig flere velger å male gulvet fremfor å legge nytt.

Maling av tregulv med diffusjonsåpen gulvmaling. Er tregulvet ditt slitt og fullt av spikerhull? Så enkelt maler du gulvet selv. Sjekk hva du må huske på. Foto: FOTO: Getty Images.


Det er ekstremt slitesterkt og rengjøringsvennlig. Da kan du male det med epoksymaling. Du får derfor et gulv som er . Maling er den enkleste måten å fornye gulvet på. Men det er ikke alle typer som egner seg like godt. Det har blitt stuerent å male gulvet.


Malte gulv gir full frihet når det gjelder fargevalg, men plages du ved synet av hakk, riper og ujevnheter, . Et slitt gulv med riper, merker og flekker er et trist syn. Dessuten gir et fint gulv hele rommet et løft. For eksempel vil det ofte være maling på sidene av plankene.


Dette kan være vanskelig å få av.

Har du et veldig gammelt tregulv med store sprekker mellom . Original gulvmaling er en vanntynbar maling som egner seg til gulv innendørs. Malingen kan brukes på betong- og all slags sorter av tregulv med normal slitasje. I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i butikkens fargebar.


TreStjerner Gulvmaling anvendes på tre, betong, og laminatgulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.