tirsdag 18. februar 2020

Flexit uni 3 pris

Luftbehandlingsaggregat UNI passer godt til småhus og eneboliger og passivhus. Luftbehandlingsaggregat med høyeffektiv roterende varmegjenvinner og . Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Filtersett til Flexit Spirit Uni med stk platefilter i F192x419x31mm.


Finner du samme filteret til en lavere pris i Norge, så gir vi deg samme pris hos oss. Pris: 37Kr 99Kr Du sparer: 37Kr. Monteringsveiledning for Flexit UNI Version:1 . Pris: 37Kr 99Kr Du sparer: 3 . Har vært på jakt etter nytt ventilasjonsanlegg, . Vi har nå fått pristilbud på Villavent VR 7DCV og ett Flexit Uni 4. Informasjon om filterbytte og vedlikehold av Flexit luftbehandlingsaggregat UNI og UNI 4.

Luftbehandlingsaggregat med høyeffektiv roterende varmegjenvinner og lavenergivifter. Passer godt til småhus og eneboliger og passivhus. Flexit UNI og med styrepanelene CI og CI 600.


Flexit UNI og er aggregater i Flexit SPIRIT- serien. Flexit Spirit UNI EC med hög verkningsgra uppfyller passivhusstandarden. FTX Återvinningsaggregat för bra ventilation och hög energibesparing. Jeg har også et Flexit SL4R ventilasjonsanlegg med mulighet for å varme luften som. Har ett flexit UNI og CI6styre panel.


Etter en lang vinter er det ikke bare vi mennesker som setter pris på at våren nærmer seg. Filter til Flexit Uni kjøper du hos oss. FTX Flexit UNI EC, värmeåtervinning , Max boyta 2kvm. Filtersettet til Flexit Spirit Uni inneholder filter med filterklasse F- 192x419x31mm.


Klimafilter er markedets billigste Flexit filter leverandør. Alla Luftbehandlingsaggregat är utrustade med en högeffektiv roterande värmeväxlare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.