torsdag 6. februar 2020

Finn trygg handel

Steg 1: Bli enige om pris En trygg handel begynner med at dere blir enige om pris. Det skjer i meldingene mellom kjøper og selger. FINN Trygg handel er en ny tjeneste som avløser den tidligere FINN Betalingsgaranti.

For deg som selger lokalt betyr Trygg handel at. Over millioner personer besøker FINN. De aller fleste er ærlige og er ute etter en hyggelig handel som kjøper eller. Er du i tvil på noen av disse punktene bør du låse handelen til du har fått undersøkt.


Nyttige tips for en trygg handel på FINN . Hva trenger jeg som kjøper for å bruke Trygg handel? Du trenger en BankID-verifisert SPiD-bruker for å kunne utføre trygg betaling. Hva trenger jeg som selger for å bruke Trygg handel? En annonse på FINN Torget i en av kategoriene der Trygg handel er tilgjengelig. Her er de viktigste tipsene for en trygg handel mellom privatpersoner, blant annet på Finn.


LES OGSÅ: Historien om hvordan et kamerakjøp . FINN Betalingsgaranti er en tredjepart som tar imot betaling fra kjøper før varen sendes, og som. Etter at handel er avbrutt av selger får du pengene tilbake. Har nettopp avtalt en handel på finn for et par tusenlapper.


Sjekk det som står under Trygg på FINN på forsiden ;).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.