torsdag 6. februar 2020

Feste terrassebord uten synlige skruer

CAMO-tegning Bordene festes rett på bjelken og gir en stilig og lekker overflate uten merker etter spiker eller skruer. Vil man seinere fjerne bordene, er det bare å skru ut skruene igjen. Denne festemetoden har et . Se hvordan du lykkes med å montere terrassebord med skjult innfesting, og får en ren og fin overflate på.


HDS – Hidden Decking System – er et nytt system for skjult montering av terrasseskruer.

Sluttresultatet blir meget pent. Tenk deg en terrasse uten en eneste synlige skrue og uten masse små hull der treverket fliser opp? Ingen synlige skruer , fliser eller.


Begge produkter gjør det mulig å feste terrassebordene ved å skru skrått inn på kanten av bordet - dermed blir det ingen synlige skruer. Vil du at skruehodene ikke skal synes? Skruene festes på skrå inn på sidene av terrassebordene.


Vi har en løsning som består av . Med HDS er det enklere å bygge terrasse , samtidig som den får et luksuriøst preg uten synlige skruer eller sprekker.

Utstyr til montering av tre terrasse fra ESSVE. ESSVE HDS monteringsverktøy er som sakt en innovativ monteringssytem til montering av tre terrasser og fasadebekledninger, som gjør det lettere å være håntverker og gjør- det- selv mann, og samtidig oppnå gode (bedre) resultater uten synlige skruer. Monteringsverktøyet fås . Tiger Claw er den største produsenten av skjult terrasse innfesting i USA.


De har det største produkt spektere for alle varianter av terrassebord. CAMO Kantfestesystem for terrassebord. CAMO er et system for kantinnfesting ved montering av terrassebord.


Skruene blir skjult, og er ikke synlige på overflaten. Avstands klossene kan kjøpes separat og du slipper dermed å kjøpe ny skrumal om du skal lege forskjellige typer terrassebord. For meg som håndverker er det gøy å se et flott terrassegulv hvor du slipper å oppleve at treverket flises opp av skruer , sier tømrer Helge Rognes.


Det hele ligger i skruen. Når første terrassebord er festet , fortsett monteringen av resten av terrassen ved bruk av CAMO. Beslaget leveres med sort coating for at det skal være mindre synlig mellom terrassebordene. Tillater meg og starte en ny tråd.


Ikke så mange tråder på dette forumet. Ofte blir det diskusjon når man starter nye tråder, og ofte tips også for andre ifht. Men rett før jeg starter med og legge plattingen.

Men noen med erfaring med de. ESSVE lanserte i fjor sitt geniale system for skjult montering av terrasseskruer , hvor skruene monteres enkelt på hver side av terrassebordet. I tillegg gjør den unike formen det enklere og raskere å feste skruen. På denne måten kan en redusere dagens kjente kjennemerker på et terrassegulv. Avslutningsvis festes innsiden av terrassebordet med en synlig skrue.


Første halv annet bord kan også skrues synlig. Hos Trex ligger det innovasjon bak hvert og ett av våre høytpresterende terrasseløsninger, helt ned til våre effektive monteringsteknikker og smarte. Unngå synlige skruer ved å bruke L beslag til å feste bordet fra underside av bjelken. Når du bruker bord med rillet kant, monteres vårt skjulte festesystem mellom terrassebordene , slik at de kan festes til bjelkene uten synlige skruehoder på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.